Home - Savjeti - Planiranje vjenčanja - 10 najgorih stvari na vjenčanju po izboru organizatora vjenčanja
Mladenka pije iz bačve na vjenčanju

10 najgorih stvari na vjenčanju po izboru organizatora vjenčanja

Bit ćemo iskreni i reći ćemo da rijetko koje vjenčanje prođe bez nekih većih problema. Kombinacija uzbuđenja i stresa te velik broj prijatelja i obitelji neizbježno vodi do prilično ludih stvari. Po internetu je počeo kolati popis što organizatori vjenčanja navode kao najveće i najgore nesreće koje su mladenci doživjeli na svom vjenčanju.

Krenimo s listom, ali nemojte se čuditi ako se nešto od ovoga i vama dogodi. Ljudska glupost nema granica.

Nepozvana bivša zaručnica
Trenutak kada vam na vjenčanje dođe nepozvana bivše zaručnica, zgrabi tortu i baci je na mladence koji uživaju u svom vjenčanju. Bivša zaručnica je dohvatila i nekoliko boca vina koje je bacila na pod. To nije baš idealan način za početak slavlja, zar ne?

Vjenčanje iste godine
Mladenka je doživjela slom živaca kada je saznala da joj se najbolja prijateljica udaje iste godine kada i ona. Iako je mladenkino vjenčanje bilo u lipnju, a od najbolje prijateljice u listopadu.

Majka mladenke
Majka mladenke je nazvala organizatore vjenčanja par dana prije vjenčanja kako bi im javila da promijene datum svadbe. Organizatorica je nazvala buduće mladence kako bi provjerila informaciju, ali oni nisu znali ništa o tome i rekli su da ignoriraju majku.

Telefonski poziv
Mladenka je dan prije vjenčanja nazvala organizatoricu vjenčanja kako bi joj rekla da se zaljubila u nju. Ne znamo tko se na kraju ženio.

Kašnjenje
Mladoženja je kasnio na svoju svadbu 30 minuta, a mladenka je kasnila dva sata. Nakon toga su se mladenci napili u limuzini i zaspali jedno pored drugog. Na kraju je cijelo vjenčanje toliko kasnilo da je pola gostiju otišlo sa vjenčanja.

Loša ocjena
Mladenka je na vjenčanju toliko hvalila hranu i catering da bi na kraju dala lošu ocjenu na društvenoj mreži. Nezadovoljna mladenka je kasnije priznala da će ukloniti lošu ocjenu ako dobije popust.

Mladoženja i odijelo
Mladoženja je došao po svoj frak dva sata nakon što je vjenčanje trebalo početi, a na svoje vjenčanje je kasnio tri sata. Najgore od svega je da je mladenka bila šest mjeseci trudna sa njihovim djetetom i povraćala je cijelo vrijeme. Ali vjenčanje se održalo i sretni su i dalje.

Modni savjeti
Mladenka je trebala koračati prema oltaru kada je ispitivala organizatoricu vjenčanja što misli o njenoj vjenčanici. Organizatorica je rekla je ovo totalno ludilo jer je mladenka bila gola.

Bijelo odijelo
Znate za pravilo da nitko osim mladenaca ne smije nositi bijelo? E pa mladenka je izlila sos na gošću koja je nosila bijelo. I ako se pita nas, bravo mladenka. Neka vam nitko ne pokvari dan iz snova!

Novi zavjeti
Mladenka je prekinula ceremoniju jer nije bila zadovoljna sa zavjetima koje je napisao mladoženja. Prvo mu je rekla da napusti crkvu i da se vrati sa boljim zavjetom, a zatim je otišla do budućeg supruga i dala mu papirić sa zavjetima koje mora pročitati. Neka se zna tko nosi hlače u vezi!

Pročitaj

Vjenčanje par veselje

Najpopularniji datumi za vjenčanje u 2019. i 2020.

Saznajte koji datumi su najpopularniji za vjenčanje u 2019. i 2020. godini. Datumi koji su zanimljivi i fora na papiru, ali i donose sreću budućim mladencima.