Home - Savjeti - Mladenka - Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?
Sandra Haddad Vjerujete li u vile?

Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?

Odgovor na postavljeno pitanje “Vjerujete li u vile” zasigurno će biti “Da, svakako” nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad. Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem. Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera.

Trenutno najtraženiji Sandrin model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sandra Haddad Vjerujete li u vile?

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Sandra Haddad Vjerujete li u vile?

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj InternetskojFacebook te Instagram stranici, a kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer u salonu Sandre Haddad, na adresi Zagrebačka cesta 128 u Zagrebu, znaju da je i sam odabir vjenčanice uspomena u nastajanju.

Sandra Haddad Vjerujete li u vile? Sandra Haddad Vjerujete li u vile? Sandra Haddad Vjerujete li u vile? Sandra Haddad Vjerujete li u vile? Sandra Haddad Vjerujete li u vile? Sandra Haddad Vjerujete li u vile?

Model: Darija Gabrić

Make up: Mia Bator

Foto: Sanja Lydia Kulušić

Pročitaj

Vjenčana kolekcija kišobrana

Hrvatski kišobrani oduševljavaju idejom i maštom kolekcijom kišobrana za mladence sa raznim stilovima i tkaninama.