Home - Savjeti - Mladenka - Senzualne vjenčanice Ana Milani 2017.
Vjenčanice Ana Milani 2017.

Senzualne vjenčanice Ana Milani 2017.

Nova kolekcija vjenčanica Ana Milani predstavljena je na devetom Wedding Expou u Zagrebu, a ovih dana Wedding City snimio je i njezin modni editorial. Zvijezde kolekcije, vjenčanice Bella i Belluci, izrađene su od najfinije čipke, ističu ljepotu ženskog tijela i od mladenki stvaraju dive.

Senzualne, autentične i jedinstvene modele ovog modnog brenda nosila je Marija Kljajić, a fotografije je snimio Gregor Podvinski na predivnim vanjskim lokacijama.

Kulisa su bile ljepote otoka Krka – Baške, Stare Baške i Punata, te slovenskog dvorca Mokrice i grada Otočeca. Ove jedinstvene vjenčanice dostupne su ekskluzivno u megastoreu Wedding City.
Vjenčanice Ana Milani 2017.

O brendu Ana Milani

Modna kuća Wedding City ponosi se vlastitim brendom Ana Milani i najvećim izborom ostalih svjetski poznatih vjenčanica i svečane odjeće. Brend Ana Milani sinonim je za profinjenu, jednostavnu, elegantnu i ženstvenu haljinu. Među atraktivnim modelima mogu se naći klasične linije, ali u trendi bojama i materijalima od pliša i čipke. Uz svečane prigode kojima su namijenjene, među haljinama Ana Milani nerijetko se nalaze i ‘glam’ komadi prikladni za izlazak na scenu. Posebnost brenda su ručno rađene vjenčanice čiji svi modeli prate liniju tijela ističući ono najljepše na ženi – njezinu senzualnost i ženstvenost.

Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017. Vjenčanice Ana Milani 2017.

Pročitaj

Sandra Haddad Vjerujete li u vile?

Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke, a mladenke zrače nježnošću, ženstvenošću i samopouzdanjem.