Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Vjenčanje iz bajke: Vjenčali se Franka Batelić i Vedran Ćorluka
Vjenčanje Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Vjenčanje iz bajke: Vjenčali se Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Prekrasna pjevačica Franka Batelić i nogometaš hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka vjenčali su se u subotu, 21. srpnja 2018. godine pred obitelji i najdražim prijateljima u istarskom gradu Bale. Svadba je bila u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, mladenkinom rodnom mjestu. Slavlje se nakon crkve nastavilo u luksuznoj vili Meneghetti, a gdje su se pridružili i brojni reprezentativci koji su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Uvijek nasmijana mladenka odabrala je vjenčanicu Caroline Herrera s čipkastim korzetom i donjim dijelom od slojeva tila, koji je također ukrašen čipkom, a uz koju ide dugački ukrašeni veo. Svoj vjenčani izgled upotpunila je bijelim cipelama.

Jedan od najljepših nogometaša na svijetu je nosio tamnoplavo odijelo, a tijekom cijelog vjenčanja nije skidao osmijeh s lica. Srebrni branič hrvatske reprezentacije sa SP Rusije je za kuma odabrao svog brata Hrvoja, a nagađalo se da će ta čast pripasti njegovom najboljem prijatelju i osvajaču Zlatne lopte sa SP 2018 Luki Modriću.

Mrs and Mr❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Sretni par se upoznao 2012. godine na Zrću na otoku Pagu nakon čega su nerazdvojni, a na vjenčanju su potvrdili da su sretni kao i prvog dana kada su se upoznali.

❤️ #frankabatelic #weddingdress #wedding #weddingday #vedrancorluka #fairytale

A post shared by Franka Batelić ? (@frankaabatelic) on

❤️????

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Pročitaj

Ella Dvornik

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.