Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa

Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa

Princ Harry i Meghan Markle ovjekovječili su svoju ljubav pred pogledima cijelog svijeta i rekli najveće i najljepše da i postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Vjenčanje se održalo u subotu, 19. svibnja 2018. godine u kapelici St. Georgea u dvorcu Windsor. Princu Harryju kum je bio njegov brat William, a bivša američka glumica odlučila se da neće imati kumu. Prekrasnu mladenku je do oltara dopratio princ Charles, a njezina majka Doria Ragland plakala je tijekom ceremonije.

Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle

Prekrasna američka glumica oduševila je sve u predivnoj vjenčanici minimalističkog stila kuće Givenchy, a nezaboravni vjenčani look upotpunili su tijara i dugi veo koji je pratio vjenčanicu i vijorio na vjetru. Meghan je nosila nisku punđu s razdjeljkom po sredini. Nakon vjenčanja u crkvi, mladenka se preobukla u bijelu haljinu Stelle McCartney i još jednom pokazala svima koliko stila posjeduje. Princ Harry i njegov brat bili su obučeni u klasičnu svečanu kraljevsku vojnu uniformu koja je djelovala moćno, a princ Harry se požalio bratu da su mu hlače uske.

Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle

Prvi poljubac pao je nakon izlaska iz kapelice i pred mnogobrojnim auditorijem i svim kamerama ovog svijeta.

Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle

Vjenčanje je platila kraljevska obitelj, a točna cijena se ne zna. Svadbi je prisustvovalo oko 800 uzvanika, većinom plave krvi i poznatih osoba. Mladenci su na kraju napustili svoje slavlje u jednom od najljepših automobila na svijetu Jaguaru E-Type koji ima i oznaku Zero jer je prerađen kako bi imao električni pogon.

Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle

Mladenci neće odmah ići na medeni mjesec jer imaju službene obveze kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle Kraljevsko vjenčanje: princ Harry i Meghan Markle

Pročitaj

Ella Dvornik

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.