Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Vjenčali su se Petar Grašo i Hana Huljić
Petar Grašo i Hana Huljić

Vjenčali su se Petar Grašo i Hana Huljić

Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u crkvi sv. Dominika u Splitu u krugu najdražih osoba, a veseli mladenci na ljeto čekaju prinovu.

Hrvatska glazbena scena dugo je čekala ovu subotu i vjenčanje dvoje uvijek nasmijanih ljudi. Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u crkvi sv. Dominika u Splitu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelj i najbliži prijatelji.

Mladenka je blistala u vintage vjenčanici splitskog modnog brenda Arileo te je nosila elegantne rukavice i ukras za kosu, dok je uvijek elegantni legendarni glazbenik plijenio pažnju u tamnom odijelu s leptir mašnom.

Petar Grašo i Hana Huljić

Mladenki je kuma bila splitska pjevačica Domenica Žuvela, a kumovi hrvatskom pjevaču bili su košarkaš Dino Rađa i slovenski ugostitelj i vrhunski chef Tomaž Kavčić.

Bračni par Petar Grašo i Hana Huljić

Petrar Grašo i Hana Huljić su započeli vezu u listopadu prošle godine, a u siječnju 2022. godine su objavili da će postati roditelji te se prinova očekuje na ljeto.

Bračni par Petar Grašo i Hana Huljić

Čestitamo veselim i prekrasnim mladencima!

Pročitaj

Ella Dvornik

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.