Home - Horoskop - Mjesečni horoskop - Ljubavni horoskop za mjesec ljubavi u 2022. godini
Zaljubljeni par na Valentinovo

Ljubavni horoskop za mjesec ljubavi u 2022. godini

Najsretniji znakovi u mjesecu ljubavi su: Blizanac, Vaga i Lav.

OVAN

Oko Ovnova će se cijeli ovaj mjesec ljubavi motati jako mnogo ljudi, pa ako ste još sami, eto prilike da nekog upoznate. Komunikacija će biti živa i kontinuirana, a vi aktivni. U poslu ćete tijekom veljače najradije raditi samostalno ili od kuće. Neće biti loše, no ako planirate poslovna putovanja, dobro se pripremite, jer su moguće peripetije.

LJUBAV: Povremene nesuglasice između Ovnova i voljene osobe bit će povezane s vašim bučnijim reagiranjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredotočite na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i biti mirniji. U osobnim odnosima mogli biste se osjećati pomalo frustrirano. Znate da može bolje, ali okolnosti ne daju. Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to nje može „na gumb“. Potrebno je strpljenje i tolerancija.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati surađivati s ljudima koji vam baš nisu sjeli. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj dio posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE & SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

BIK

Tijekom veljače će izlaziti na vidjelo plodovi truda Bikova. Bit će i onih koji će vas prozivati, ali vi ćete iznijeti jake argumente. Oslonite se na ljude od povjerenja, ali istovremeno budite i oprezni. Proljeće u mjesecu ljubavi u Bikovima budi maštu i mnogi će sanjati o idealnoj ljubavi. Neki će s voljenom osobom doživjeti vrlo intimne trenutke za pamćenje.

LJUBAV: U ljubavnom životu će Bikovi biti usredotočeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćete manje zahtjevni nego inače. Bikovi koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mjestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće tijekom drugog mjeseca u 2022. godini. Vjerujete da ono čega trenutačno nema možete izmisliti. S tom idejom provodite vrijeme u samoći. Konačno, zanemarit ćete vlastitu nesigurnost i upustiti se u zagrljaje s dragom vam osobom. Onaj tko voli, voli.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne suradnje. Bit ćete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE & SAVJET: Moguć je posjet naporne rodbine.


BLIZANCI

Privatni život Blizanaca tijekom mjeseca ljubavi će biti šaren. Bit će peripetija, izazova, potrebe da se dominira ili istjera stvari na čistac, ali mir, tiho uživanje ili slično, izostat će. Budite spremni da neće biti idealno, ali ne trošite energiju ako procijenite da neće biti rezultata. Nekad je bolje jednostavno pričekati. U poslu će u veljači biti pomaka na bolje, ali i stresa.

LJUBAV: Blizanci će biti aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, bit će zadovoljni. Nema prepreka za vaše ljubavne zamisli. Voljena osoba podržavat će svaku vašu ideju, pa makar ona bila i ludost. Spojit ćete osjećaje i otvorenost za ljude. Mnogi će zajedno s partnerom izlaziti na više mjesta, kretati se.

KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu i unatoč povremenom umoru, Blizanci će raditi lakše. Odnosi s kolegama također će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog financijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE & SAVJET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

RAK

Rakovima će se tijekom mjeseca ljubavi stalno činiti da je potreban samo još jedna mali korak pa da stignete tamo gdje ste oduvijek željeli. Problem će biti niz nemira i stresova koji prate sve to. Najbolje je shvatiti da smo svi povezani i da moramo prihvaćati jedni druge. Nametanje i bahatost nikamo ne vode. Taština je loš saveznik. Razmislite o sebi.

LJUBAV: U osobnim odnosima Rakovi će ovih dana drugog mjeseca godine vladati opuštenost i ugodno ozračje. Bit ćete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate pod svaku cijenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem. U svoje tulume koje dobrim dijelom sami organizirate, unosit ćete maštu i neke neočekivane ideje. Bit će zabavno. Pokazat ćete se kao vrlo gostoljubiv domaćin i zajedno s partnerom ugostiti drage prijatelje. Bit će vam ugodno.

KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku suradnju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Rakovi će se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE & SAVJET: Manje jedite, više se bavite sportom.

LAV

Lavove će u mjesecu ljubavi privlačiti tajnovitost privatnog života i bit će vam jako važno da neke svoje intimne stvari sačuvate samo za sebe ili za sebe i svoju najdražu osobu. Lavovi koji su još sami u veljači udvarat će na diskretan način. Na poslu ćete raditi na vrlo uravnotežen način i ništa vam neće biti teško. Sportski djelatnici bit će na dobitku.

LJUBAV: Lavovima će postati zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog spola. No bit će i provokacija. Stoga ne skačite na svaki izazov koji vam možda u prvi tren nije ugodan. Idite polako ali sigurno. Osim što će vas druga strana pokušava podržavati u svemu, vjerojatno će joj se pridružiti i vaši prijatelji. Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti. Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svijetu mašte.

KARIJERA: Zasluge Lavova pomalo izlaze na vidjelo u veljači, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvijetli. To što vi vidite bolje, vaše je prednost.

ZDRAVLJE & SAVJET: Stvari će doći na svoje mjesto.

Prosidba na ledu

DJEVICA

Neke Djevice će u veljači uživati u platonskoj ljubavi, neke će maštati misleći da je to stvarnost, a neke će biti konkretnije i tajno ljubiti. Strasti ni u jednoj od opcija neće nedostajati. U poslu ćete zauzeti stav da je bolje ne izlagati se, pa ćete djelovati iz sjene. Pokazat ćete se kao vrlo zanimljiv i maštovit djelatnik.

LJUBAV: U osobnim odnosima Djevica tijekom mjeseca ljubavi svi će izazovi biti usmjereni na temu tolerancije, a upravo će ovladavanje istom biti ono što će vas odvesti korak prema naprijed. Ovo su dani kad ćete imate priliku vježbati uvažavanje jedno drugoga. Poradite na tome. Ne pretjerujte s pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. Jednostavno volite i ne pitajte. Pokazat ćete se prilično otkačeni. Smislit ćete malu ludost koja će zbuniti sve oko vas, pa tako i partnera.

KARIJERA: Neki će, htjeli ne htjeli, biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dostatno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvijek zapravo bila vrlina.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite umjereni u svemu.

VAGA

Tijekom veljače će Vage imati zanimljivih ljubavnih događanja. Mnogi će shvatiti koliko vole i koliki su voljeni. Ako ste još sami, svakako se dotjerajte i izlazite, jer su šanse da se zaljubite ili još više da nekog zavedete zaista velike. U poslu ćete dobiti odlične reference i preporuke, a vaše će samopouzdanje porasti. Redovno se odmarajte.

LJUBAV: U mjeseci ljubavi pojavit će se potreba za zaštitom u privatnom segmentu Vaga. Ipak, ne gnjavite partnera da vas stalno drži kao kap vode na dlanu, jer može postati naporno. Prihvatite da je i ovako dobro, a više proanalizirajte sebe. Vidjet ćete da ste sami dovoljno jaki. Većina vas povući će se u svoj svijet mašte i tu će vrtjeti svoj film. Bit će to utočište od stvarnosti. Nećete baš biti vješti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kliještima, ali bit ćete emotivni.

KARIJERA: U veljači će biti još dosta borbe, ali već se naziru i neke pobjede za Vage. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče bit će na dobitku. Studeni vjerojatno prolaze ispite, ali uz suradnju i diplomaciju.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne idite preko svojih granica.

ŠKORPION

Veljača je zanimljiv mjesec u kom će Škorpionima porasti samopouzdanje. Mnogi će vas željeti u svom društvu, pa ako ste još sami, jednostavno krenite. Na poslu će biti stresova, ali ćete imati malo više snage i živaca, pa ćete kormilariti bolje. Oslonite se na svoj utjecaj na ljude i svojom profesionalnošću pobijedite prepreke.

LJUBAV: Netko od suradnika Škorpiona mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete tijekom mjeseca ljubavi dvojiti što učiniti, da li se otvoriti za moguću vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Škorpioni u vezama bit će vrlo društven par. Male obiteljske teme nakratko će vam zaokupiti pažnju, ali ne toliko da biste zaboravili na voljenu osobu. Nastavit ćete izlaziti i razvijati svoju vezu na mudar način. Neki su je tek započeli, pa neka idu polako.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Škorpioni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svom radu.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne namećite svoje stavove.

STRIJELAC

Strijelci koji još traže srodnu dušu neka dobro pogledaju na ljude koje sreću preko posla. Tu bi moglo doći do fatalne privlačnosti. Strijelci koji su u vezama u veljači uživat će u svakodnevnici koju će oplemeniti na vješt i kreativan način. Mnogi će tijekom mjeseca ljubavi shvatiti da ne rade slučajno svoj posao i da u njemu zapravo uživaju.

LJUBAV: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i seksa. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumijevanje i kaos. Zato šutite i jednostavno volite. U veljači su dani puni obećanja. Rado ćete čavrljati s voljenom osobom. Razumjet ćete se. Potrudite se to potvrditi nekim malim darom. To može biti i sitnica, ali srcu će biti draga i bit će zapamćena.

KARIJERA: Poslovi Strijelaca sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni na još poneko iznenađenje jer će vam ono donijeti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti. Bit će i invencija tijekom mjeseca ljubavi.

ZDRAVLJE & SAVJET: Tko može, neka putuje. Makar na izlet.

Valentinovo zaljubljeni par

JARAC

Jarci u stabilnim vezama shvatit će tijekom veljače da za ljubav ne treba publika i atrakcija, nego da život čine male stvari. To će biti dokaz zrelosti njihove veze. Na radnom mjestu će uživati u ugodnijem ozračju, a posla će biti više nego inače. Možda neće biti senzacionalan, ali bit će kvalitetan. Ne odgovarajte na provokacije niti na kritike. Zanemarite ih.

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u mjesecu ljubavi kojim ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Jarci koji su još sami tražit će osobu iz svojih snova. Izgledan je dobar provod na atraktivnom društvenom mjestu. Ako ste sami, pred vama je novo poznanstvo. Između priča i obećanja, vi ćete se truditi da ovo drugo održite. Bit će to pokušaj pun dobrih namjera.

KARIJERA: Djelovanje iz sjene činit će vam se najbolja varijanta rada. Zato ćete sve činiti mirno, bez previše atrakcija. Uživat ćete u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će im goditi. Bit će i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

ZDRAVLJE & SAVJET: Mogući su erotski snovi.

VODENJAK

Bez obzira na dobre namjere i optimizam koji Vodenjaci imaju tijekom mjeseca ljubavi, svako malo dolazit će do diskrepancije u osobnim odnosima. Ne trudite se previše jer će proći samo od sebe. Uživajte na način realista i smanjite svoja očekivanja. Naći ćete prostor za zadovoljstvo. Za neke poslove izborit ćete se svojim uvjerenjima, ali ćete morati biti diplomat.

LJUBAV: U veljači ćete se sve više baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proradit će društvena faza Vodenjaka. Mnogi neće razlikovati tko je tko jer će cijelu ekipu doživljavati kao jednu cjelinu. Pazite. Neobavezna druženja uz kavicu mnogim bi samcima mogla donijeti jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. Također će se pred vama otvoriti mogućnosti dobre zabave i tuluma koji bi bilo šteta propustiti. Stoga se dotjerajte i krenite van.

KARIJERA: Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Otuda će se suočiti s određenim frustracijama. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Vodenjaci koji u tome uspiju u veljači kretat će se prema dobrim rezultatima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne budite preveliki materijalist.

RIBE

Mnoge Ribe će tijekom veljače mučiti čežnje i osjećaj usamljenosti. Ljubavne planete neće vam još ići na ruku. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ako već jeste u vezi, mirom održavajte status quo. Na poslu ćete morati pristati na neke kompromise, ali oni su prolaznog karaktera. Zato ne pravite buku i čuvajte svoje živce.

LJUBAV: Ovih dana ljubav bi mogli naći na putovanju ili krećući se van uobičajenih ruta. Za neke Ribe bit to mogla biti i ljubav iz snova. Ipak, ne žurite, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i razvodniti. Idite polakše, pa će sve biti stabilnije. Tijekom mjeseca ljubavi nedostajat će vam strpljenja da razvijete jedno poznanstvo. Shvatite da stvari treba ponekad pustiti, a ne forsirati. Budite ono što jeste, odnosno – budite prirodni i slušajte svoj unutrašnji glas. On će vas nepogrešivo voditi.

KARIJERA: Mnoge Ribe će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE & SAVJET: Neki mijenjaju frizuru.

Pročitaj

Zaljubljeni par odmara u prirodi od vožnje biciklima

Ljubavni horoskop za ožujak 2023.

Najsretniji znakovi u ožujku su Vodenjak, Ovan i Ribe. Provjerite i zašto te što će se sve dogoditi u ljubavi, na poslu i sa zdravljem.