Home - Horoskop - Mjesečni horoskop - Ljubavni horoskop za početak 2022. godine
Zaljubljeni par na snijegu

Ljubavni horoskop za početak 2022. godine

Najsretniji znakovi u siječnju su: Vodenjak, Rak i Strijelac.

OVAN

Vjerojatno će se privatni odnosi Ovnova u siječnju 2022. godine srozati na onu razinu koju ne želite. Budite kooperativni i suzdržani, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno održati. Poslovna situacija polako će se bistriti. Još uvijek ćete se malo mučiti s novim zahtjevima. Ako ste umorni, usporite.

LJUBAV: Povremeno će se Ovnovima činiti da stvari idu sporije nego što biste željeli. Vaša želja za ljubavlju bit će jaka, ali će zahtijevati i više angažmana. Ipak, morat ćete se usuglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspjet ćete uz nešto strpljenja. Što god poduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, vjerovat ćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

KARIJERA: Vjerojatno će doći do zatezanja u komunikaciji ili korespondenciji. Na koju stranu će pretegnuti jezičak vage još se neće vidjeti. Trebat će živaca. Ne komentirajte ništa ako za to niste pozvani. Radije se strpite.

ZDRAVLJE & SAVJET: Opuštajte se kroz lakši sport.

BIK

Prvi mjesec u 2022. godini pred Bikovima bit će dobar za pokretanja planova, ideja i projekata na dulje staze. Neki će također krenuti na stručno usavršavanje, a bit će i onih koji će putovati. Bit ćete puni novih ideja, spremni dijeliti s onima koji ih razumiju. Manji problem može se javiti u siječnju zbog pretjerivanja u hedonizmu.

LJUBAV: Bikova potreba za društvom neće biti jako naglašena, pa ćete radije ostajati kod kuće nego izlaziti. Bit će doduše nekih neformalnih druženja s bliskim ljudima i prijateljima, ali značajnijih ljubavnih zbližavanja neće. Bikovi u vezama će biti dobro. Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mjesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i Bikovi koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE & SAVJET: Netko će vam postavljati nemoguća pitanja.


BLIZANCI

Tijekom siječnja će zablistati između Blizanaca i voljene osobe na najobičnijim mjestima. Oplemenit ćete svoju svakodnevnicu romantičnim idejama. Računajte da će vas neki zbog toga i tračati. Ne uzimajte to k srcu. Na radnom mjestu će biti stresa, ali i zanimljivih prijedloga. Sve nekako pomiješano. Budite pametni i slijedite svoje ciljeve.

LJUBAV: Blizanci, ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog spola. Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Blizanci koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Također su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Tko ima priliku i to može, neka krene.

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

ZDRAVLJE & SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra. Sve je moguće.

RAK

Romantika, neočekivana ljubavna prilika na putovanju ili od osobe koju niste očekivali, nemir pomiješan sa željom – sve se to može dogoditi Rakovima tijekom prvog mjeseca 2022. godine. Pokušajte biti sabrani i dočekati se na noge. U poslu će biti šareno tijekom siječnja. Bit će dobrih situacija koje će vas motivirati, ali i onih koje odrađujete preko volje.

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki Rakovi će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze. Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim darom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osjetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti sretni.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više shvaćati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobivaju na značaju. Uskoro će vam to postati toliko važno da biste mogli zanemariti realitete. Pazite da vam se na poslu ne potkradu greške.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

LAV

Izgledno je da će se Lavovi tijekom siječnja zateći u središtu pozornosti kako poslovno, tako i privatno. Problem će biti to što ćete nerijetko morati reagirati i postupati po obrascu „sve ili ništa“. Sigurnost kojoj i vi na neki način težite, ponekad će biti upitna. Ipak, imat ćete snage za dvoje. Da ne bi pregorjeli od akcije, redovno se opuštajte.

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno. Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspjeti napraviti sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred Lavovima je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

Prosidba na ledu

DJEVICA

Male frustracije neće ugasiti optimizam Djevica koji ćete doživljavati tijekom siječnja ako budete otvoreni za svijet novih ideja i drukčijih običaja. Mnogi će dobiti priliku za putovanje kakvo su oduvijek željeli, pa neka ih ništa ne sputava u tome da krenu. Osobni donosi bit će solidni, ali ne i idealni. Imat ćete dovoljno snage i vjere u bolje sutra.

LJUBAV: Vjerojatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje Djevice neće uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne pretjerate sa šalama na tuđi račun. Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

KARIJERA: Polako će početi stizati potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Pred Djevicama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o vama ovisit će kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.

ZDRAVLJE & SAVJET: Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku prugu.

VAGA

Vagama će prvi mjesec u 2022. godini uglavnom biti ugodan. Većina će tijekom siječnja dobiti priliku o kakvoj su dugo sanjali, bilo da se radilo o poslu, bilo o ljubavi. Svi aduti bit će u vašim rukama, a na vama je samo da zaigrate igru najbolje kako znate. Budite ono što jeste, budite zavodljivi, ali i pristupačni. Nemojte se bahatiti. Moguće je da zablistate u punom sjaju.

LJUBAV: Vjerojatno ćete zavući u kuću kako bi izbjegli ljubavne frustracije. Ovaj kukavički stav neće vam olakšati distancu u odnosima ili samoću u noćima kad se pitate zašto se to događa baš Vagama. Nije tako strašno, uglavnom, prolazno je. Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u osobnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razriješiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

KARIJERA: Povremeno će vam nedostajati snage i motivacije da izgurate ono što želite. Sjetite se stoga što vi sve možete. Moguće je da će vam malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju utjecaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo morate sami.

ZDRAVLJE & SAVJET: Osjećat ćete da vam treba malo odmora.

ŠKORPION

Tijekom siječnja će se Škorpioni malim koracima polako uvlačiti pod kožu osobi koja vam se sviđa, ali to ne znači da će ona to odmah i prihvatiti. Tek u drugom dijelu prvog mjeseca 2022. godine možete očekivati neke rezultate. Zato budite strpljivi. U poslu ćete provoditi zacrtane promjene koje će zaživjeti na dulje staze, a istovremeno ćete proširiti svoje znanje. Neki će putovati.

LJUBAV: Uglavnom ćete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činit će vam se da svi nešto očekuju od vas, ali neće vam biti jasno što. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Škorpioni u vezama bit će jako raspoloženi za nježnosti. Vaša mašta bit će toliko jaka, da iz nje možete izvući rješenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. No ako ste u paru, neće ni to biti loše.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što niste očekivali. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad lako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE & SAVJET: Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

STRIJELAC

Prvi mjesec u 2022. godini pred Strijelcima bit će dobar za opuštanje. Nakon silne, makar i ugodne buke, vi sami ćete osjećati potrebu da se malo maknete od svega. Tko može, neka odmara. Strijelci koji rade u siječnju uglavnom će odrađivati što moraju i jedva čekati poći kući gdje će se osjećati najbolje. Srećom, vaš ljubavni život će biti zadovoljavajući.

LJUBAV: Premda Strijelci emotivno neće osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosit će neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumjeti vašu privremenu nezainteresiranost za ljubav. Budite strpljivi i taktični. Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bit ćete tihi i diskretni. Potom će uslijediti i ono pravo prihvaćanje od druge strane, pa ćete shvatiti što zapravo znači voljeti. Bit će to korak prema naprijed.

KARIJERA: Riješite se velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Sad ćete saznati što je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete raditi kvalitetnije. Rješenja za Strijelce su blizu.

ZDRAVLJE & SAVJET: Dajte si više sna i više odmora.

JARAC

U prvoj polovini prvog mjeseca u 2022. godini Jarci će biti natprosječno raspoloženi za ljubav i mnogi će vas poželjeti u svom društvu. Ako ste u vezi, ona će se razvijati dobro. Poslovi koji će vam odgovarati bit će oni povezani s komunikacijom i izražavanjem. Drugi dio mjeseca siječnja donosi više intimnosti i povućenosti u životu općenito.

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje. Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svatko može poželjeti. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte. Veza Jaraca će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svatko može poželjeti. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate pustiti neka ide kako ide ili da borbe za angažmana budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobjedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari pod svaku cijenu. Dugoročno, stojite i više nego dobro.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne propuštajte relaksaciju.

VODENJAK

Tijekom siječnja će za Vodenjake biti malih iznenađenja koja vam nisu draga, ali nisu ni strašna. Neke stvari za koje ste se nadali da će krenuti zasad će još ostati visjeti u zraku. Dobro će vam ići u privatnom životu, pa ćete u zagrljajima voljene osobe nalaziti utjehu zbog poslovnih frustracija. Da bi razbili blokadu, povežite se što je više moguće s ljudima iz struke.

LJUBAV: Izgledno je da će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Vjerojatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvaćati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. Vezani će isto biti bolje. Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, stil izražavanja ljubavi za Vodenjake malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte biti tiši i manje zahtjevni.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE & SAVJET: Bavite se nekim borbenim sportom.

RIBE

Ribe tijekom prvog mjeseca 2022. godine trebaju zanemariti sitnice i posvetiti se onom što je zaista važno. Tako ćete uštedjeti energiju i sačuvati živce. To vrijedi i za posao i za ljubav tijekom siječnja. Bit će vam potreban bolji plan pa ćete stvoriti nove navike. Neki će mijenjati stil života, ali ne toliko da bi se to moglo nazvati revolucijom. Kad ste tužni, potražite humoristične sadržaje.

LJUBAV: Ljubavni život Riba će biti i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, no zadovoljstvo neće izostati. Činit će vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspješno zavoditi. Bit će vam dobro, ako važete svaku svoju riječ i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu sve oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti sretniji.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, makar vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Odgovori će doći.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pozabavite se svojim hobijima.

Pročitaj

Zaljubljeni par odmara u prirodi od vožnje biciklima

Ljubavni horoskop za ožujak 2023.

Najsretniji znakovi u ožujku su Vodenjak, Ovan i Ribe. Provjerite i zašto te što će se sve dogoditi u ljubavi, na poslu i sa zdravljem.