Home - Sajam vjenčanja - Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.
Sajam vjenčanja u Areni Zagreb

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

Planirate vjenčanje? U potrazi ste za lokacijom iz snova? Tražite savjet kako odabrati savršenu vjenčanicu, ali i odijelo? Koje vjenčano prstenje je ‘in’? Kako se pripremiti za veliki dan, gdje savladati plesne korake za prvi ples? Koje je cvijeće dostupno za vaš datum vjenčanja? Vi pitate, a mi poručujemo: odgovore potražite na Sajmu vjenčanja u Zagrebu!

Usprkos izazovima vremena u kojem živimo nova sezona vjenčanja je pred nama, a najbolji način za pronalazak svega potrebno i za vaše vjenčanje iz snova je posjet najvećem i najuspješnijem događaju vjenčane tematike, zagrebačkom Sajmu vjenčanja. Zato, budući mladenci, kume i kumovi, djeveruše, zaljubljenici u svijet vjenčanja, rezervirajte svoje vrijeme te od 11. do 13. ožujka 2022. posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb, gdje vas očekuju brojni izlagači iz svijeta vjenčanja – saloni vjenčane muške i ženske mode, dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, catering kuće, restorani, hotelijeri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti…

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje i sadržajan program, prezentacije vjenčanih trendova te zanimljive radionice, a posebna su poslastica atraktivne sajamske pogodnosti i popusti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja:
Petak 11. ožujka od 14 do 20 sati
Subota 12. ožujka od 10 do 20 sati
Nedjelja 13. ožujka od 10 do 19 sati

Ulaz na događanje je moguć uz predočenje COVID potvrde.

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb

Vidimo se!

Organizator će pratiti preporuke Stožera civilne zaštite RH i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oko organizacije događanja i u skladu s epidemiološkom slikom koja će biti u ožujku 2022.

Pročitaj

Dani vjenčanja 2020 Westgate

Dani vjenčanja u Westgateu od 25. do 26.1.2020.

Subota i nedjelja zadnjeg vikenda u siječnju 2020. stvoreni su za uživanje, bogat program, osvajanje nagrada i popusta u Westgateu, a bit će i Late night.