Home - Horoskop - Mjesečni horoskop - Ljubavni horoskop za travanj 2022.
Zaljubljeni par u proljeće

Ljubavni horoskop za travanj 2022.

Najsretniji znakovi u travnju su: Jarac, Djevica i Bik.

OVAN

Ovnove će tijekom travnja živcirat sve što je obično, nedostajat će vam pravog izazova, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki mogli povući ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i obuzdajte se. Mudar čovjek znat će prepoznati kad je vrijeme za akciju, a kad nije. Pokušajte napraviti malu inventuru svog života.

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvijek na ruku previše ozbiljno. Vremena su takva da ćete se trebati prilagođavati. Ovnovi koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis bit će sretniji. Razmislite. Mnogi će partijati bez predaha. Ovnovi u vezama će tijekom travnja biti odlično, a samci će nastaviti s upoznavanjem. Ipak, previše analize oduzima spontanost mogućoj vezi. Pazite da ne upadnete u tu zamku.

KARIJERA: Pred Ovnovima su izazovi diplomacije i tolerancije. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Samostalni rad ili tjeranje po svom trenutačno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi se u suradnji s drugima oko sebe.

ZDRAVLJE & SAVJET: Posvetite se onom što volite.

BIK

Principijelnost Bikova neće odvesti daleko tijekom travnja jer će napetosti biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Imat ćete i snage i mogućnosti da se razvijate, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bit ćete zanimljiv ljubavnik. Poseban oprez potreban je u prometu i na putovanjima. Dobro se pripremite za iste.

LJUBAV: Male brige u privatnom životu Bikova bit će ublažene dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima. Osjećaj da će sve biti dobro navodit će vas na veću otvorenost u osobnim odnosima, a onda će doći i do poboljšanja. Bit ćete potpuno usredotočeni na partnera i njegove želje. Neće vam smetati što je tako jer ćete se osjećati dobro.

KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na Bikovima je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Ako budu profesionalni, uglavnom će pobjeđivati.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

Par uživa u proljeću

BLIZANCI

Tijekom četvrtog mjeseca u 2022. godini ipak će doći do poboljšanja osobnih odnosa kod Blizanaca. Neće to još biti bajka, ali bit će vam lakše. Otvorit će se nove ljubavne prilike u kojim će i dalje trebati dosta takta i diplomacije, ali ipak će ići bolje nego dosad. Poslove ćete razgranati što šire, a neki će se povezati s ljudima iz inozemstva. Dobro je.

LJUBAV: Blizanci će tijekom travnja miješati dva privatna stila: jedan je senzacionalan, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. Bit ćete dobro. Blizanci koji su uspostavili kontakt s osobom s ili preko posla počet će se s njom družiti. Oni koji su u stabilnim vezama poboljšat će svoj odnos putem seksualnosti. Bit će otvoreni i iskreni kako samo oni znaju.

KARIJERA: Kako ćete ovih dana dobiti potrebne informacije, počet ćete raditi s određenom lakoćom. Mali napori bit će povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazat ćete se dorasli zadacima. Nekima ćete biti primjer.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite ono što zaista jeste.

RAK

Pred Rakovima je mjesec pun izazova, a naročito u poslu. Neki će tijekom travnja čak biti u iskušenju prekinuti jednu suradnju. Zahtjevi i pritisci će biti povećani, a vaša energija mala. Zato se što bolje organizirajte. Kroz ove napetosti mogli biste i napredovati, no stres je neizbježan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti osrednji.

LJUBAV: U društvu voljene osobe Rakovi će vjerojatno nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. Rakovi koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja. Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, ovaj period donijet će vam nova poboljšanja. Vraćate romantiku u svoju vezu. Neki to čine putem fine večere. Udvarači udvaraju.

KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna iskustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvježiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

ZDRAVLJE & SAVJET: Vaši talenti čekaju da se pokrenu.

LAV

Lavovi mogu očekivati lijep razvoj ljubavnih događaja tijekom travnja jer vas planete zaista podupiru u tome. Ako ste još sami, svakako izlazite češće među ljude, a ako već jeste u vezi, jednostavno uživajte udvoje. Na poslovnom planu porast će vam samopouzdanje, a primijetit ćete i da vas kolege sve više cijene. Nastavljate lijepo raditi započeto.

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa većinu ovog tjedna. Nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvaćati i još više željeti u svom društvu. Vjerojatno ćete imati i mnogo udvarača. Bit ćete otvoreni i elokventni prema svima. Prepustit ćete drugoj strani da odlučuje o tome kako dalje. Nadate se da će to poboljšati vaš odnos. Djelomično hoće. Ipak Lavovi, nemojte se uspoređivati s drugima jer se nećete dobro osjećati. Budite mirni i strpljivi, a uživajte u onom što imate.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste napravili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtijevat ćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

ZDRAVLJE & SAVJET: Osigurajte si kvalitetan san.

DJEVICA

Kontakti i komunikacije na svim poljima bit će pojačani za Djevice tijekom travnja, ali i izazovni. Ne reagirajte na provokacije. Bit će pomiješano svega, i dobrog i lošeg, a na vama je da pametno odgovarate na ono na što trebate. Ostalo zanemarite. Trošit ćete na nešto lijepo. Budite oprezniji u prometu gdje su moguće peripetije.

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bit ćete otvoreni i opušteni. Spremnost da vjerujete drugima vratit će vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svjesni i čuvajte to. Djevice u stabilnim vezama će tijekom travnja poraditi na svom erotskom životu i tako se nastojati opet zbližiti s partnerom. Samo nemojte žuriti s udvaranjima. Neka stvari teku postepeno, jer će tako biti čvršće i stabilnije.

KARIJERA: Utjecaj Djevica u poslu bit će utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzevši, sve je od kontrolom i razvija se dobro.

ZDRAVLJE & SAVJET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

VAGA

Vage su tijekom travnja postavile neke stvari (na njihovo mjesto) u privatnom životu i sad uživajte u njihovim plodovima. Mali izazovi bit će povezani s mogućnostima onih slatkih izbora. Popustite ili pričekajte kad treba. U poslu se sve više povezujete s ljudima, a neki traže vaš savjet. Mladi će biti vrlo vrijedni u učenju. Imat će rezultate.

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na privatni život Vaga ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Bit će potrebna dobra sposobnost prilagodbe kako bi izdržali sve ove raznolike izazove. Otvorite se i idite među ljude. Samo nemojte ništa na silu. Bit će laskavaca, udvarača, ali to nisu oni koje vi priželjkujete. Možda ćete tražiti nemoguće. Bolje ćete proći ako se spustite na zemlju.

KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i ugodni, vjerojatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove financijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Raste vaš interes za alternativu.

ŠKORPION

Škorpioni, zadržite pozitivan stav tijekom cijelog travnja bez obzira na izazove i stresove. Pritisci su nešto što vas samo dodatno motivira, pa neka tako bude i ovaj put. Radit ćete bez zadrške i hrabro se suočavati s onim što vam na vašem putu dolazi. U ljubavi će biti dobro. Bit ćete romantično raspoloženi u komunikaciji s osobama suprotnog spola.

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed. Vaša najdraža osoba bit će vam spremna popustiti, no u isto vrijeme imat će i veliku potrebu za nježnostima. Dobro poznata intuicija Škorpiona vodit će vas ispravno i govoriti vam da li krenuti ili stati. Oslonite se na nju.

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pokažite koliko ste profesionalni.

STRIJELAC

Strijelci će tijekom travnja napokon ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, bit će još određenih provokacija na koje ne treba reagirati, ali sveukupno gledajući, otići ćete korak naprijed. Glavnina poslovnih mogućnosti događat će se u sjeni. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Neka vas to ne zbuni.

LJUBAV: Privatni odnosi Strijelaca razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate. Mnoga ljubavna vrata bit će vam otvorena, a na vama je da birate. Ljubavna renesansa Strijelaca vjerojatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojim neće nedostajati zadovoljstva. Strijelci koji su još sami će tijekom travnja biti smjeli u udvaranjima.

KARIJERA: Slijedeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vrijedna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Oslonite se na svoje znanje.

ZDRAVLJE & SAVJET: Idite tamo gdje vas iskreno zovu.

JARAC

U mjesecu travnju Jarci će često biti zbunjeni kad se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizirat ćete partnera ili ćete maštati o istom, a s druge strane, dolazit ćete u situacije da vas druga strana kritizira. Neće znati kako se postaviti. Budite mirni i ne svađajte se. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Slično postupite i na poslu. Trebat će takta. Opuštajte se.

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Jarci koji su još sami plijenit će pažnju drugih svojom kreativnošću. Veselit ćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planirat ćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti pojedinosti, a onda se još brže početi pakirati.

KARIJERA: Pred Jarcima je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

ZDRAVLJE & SAVJET: Osjećate da je u vama kapacitet.

VODENJAK

Mala iskušenja u privatnom životu tijekom travnja za Vodenjake bit će povezana s temom indiskrecije. Nemojte upasti u trač ili biti žrtva istog. Nađite u sebi hrabrosti za iskrenost i sve će biti kako treba. Poslovi će vam s razvijati relativno dobro, a najradije ćete djelovati iz sjene. Možete se osloniti na mlade suradnike koji će podići moral na radnom mjestu.

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako za sve Jarce. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi. Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lijepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogriješiti. Važno je slijediti intuiciju.

KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da posao organiziraju kvalitetnije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Definirajte svoje stavove.

RIBE

Vrlo je vjerojatno da ćete mjesec travanj postati čarobna meta za mnoge osobe suprotnog spola. Za Ribe koje su još same i čeznete za svojom ljubavi, svakako izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Iznenađenja slijede na financijskom polju. Bit će i plusa i minusa, ali na neobičan način.

LJUBAV: Pred Ribama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a bit će i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas. U ljubavnim pitanjima oslanjat ćete se na svoje ideale. Tražit ćete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definirat ćete što je to što tražite. Ribe u vezama pokušavat će nametnuti svoj stav. Bolje bi bilo surađivati.

KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje s drugima smatrat ćete prije svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

ZDRAVLJE & SAVJET: Nije zlato sve što sja.

Pročitaj

Zaljubljeni par odmara u prirodi od vožnje biciklima

Ljubavni horoskop za ožujak 2023.

Najsretniji znakovi u ožujku su Vodenjak, Ovan i Ribe. Provjerite i zašto te što će se sve dogoditi u ljubavi, na poslu i sa zdravljem.