Home - Savjeti - Planiranje vjenčanja - Najveći Pinterest trendovi za vjenčanja u 2017.
Vjenčanje u jesen

Najveći Pinterest trendovi za vjenčanja u 2017.

Pinterest i vjenčanja idu ruku pod ruku već godinama. Svaka mladenka danas pretražuje internet u potrazi za savršenom vjenčanicom, tortom, dekoracijom ili bilo kojim detaljem koji možete zamisliti. Ali to već sigurno i znate.

Donosimo nekoliko trendova koji su nam zapeli za oko za 2017. godinu.

Roza boja

Ako ste mislili da su vjenčanja i roza u najveći klišej u povijesti svadbi tada ste potpuno u pravu. Ali i dalje vjenčanje izgleda fantastično. Puder roza zabilježila je 255% više pinanja u industriji od početka godine.

Roza boja vjenčanja

Zelenilo umjesto cvijeća

Prema Pinterestu mladenke koje paze na budžet i odluče se da neće na svojoj svadbi imati cvijeće već zelene ukrase u porastu su za 300%. Zeleni ukrasi su elegantan dodatak recepciji i cijelom vjenčanju.

Zelenilo umjesto cvijeća

Vjenčanice golih ramena

Mladenke se sve više odlučuju za vjenčanice bez naramenica. Pokazivanje golih ramena u porastu je 158%. Mladenke djeluju elegantno i prelijepo.

Vjenčanica golih ramena

Torte koje cure

Mladenci se sve više odlučuju za torte koje cure. Takve neobične torte su u porastu za 437%, a stvaraju dojam vrlo unikatnog i kreativnog vjenčanja.

Cureća torta

Haljine djeveruša sa uzorcima

Vremena kada su djeveruše kupovale satenaste haljine samo u salonima vjenčanica su davno iza nas. Danas se žene odlučuju na prekrasne haljine koje pronalaze na raznim mjestima. A pinovi takvih haljina su u porastu za 50%.

Haljine djeveruša

Bobičasti ruževi

Klasični crveni ruževi su prošlost. Pred nama je vrijeme novih nijansi ruževa koji su u porastu za 71%. Bobičaste boje idealne su za proljeće.

Bobičasti ruževi

Jesen

Zaboravite ljeto. Mladenke se polako okreću nešto jeftinijim mjesecima i jesen + vjenčanje = 270% više pinova.

Mladenci u jesen

Mini medeni mjesec

Mladenci sve više traže kraća putovanja za svoje prvo bračno putovanje. Nema to neke prevelike veze sa cijenom, već sa radnim vremenom i nemogućnošću odlaska na 2 tjedna ili više pa se mladenci odlučuju na kraća putovanja na kojima će jednako uživati kao i na dosad „pravim“ bračnim putovanjem.

Mini medeni mjesec

Pročitaj

Vjenčanje par veselje

Najpopularniji datumi za vjenčanje u 2019. i 2020.

Saznajte koji datumi su najpopularniji za vjenčanje u 2019. i 2020. godini. Datumi koji su zanimljivi i fora na papiru, ali i donose sreću budućim mladencima.