Home - Sajam vjenčanja - Sajama vjenčanja Zagreb održat će se od 3. do 5. veljače 2023.
Sajam vjenčanja Zagreb

Sajama vjenčanja Zagreb održat će se od 3. do 5. veljače 2023.

Planirate vjenčanje? Ne propustite Sajam vjenčanja! Očekuju vas brojni izlagači, sajamski popusti i trendovi u svijetu vjenčanja. Vidimo se od petka do subote, 3., 4. i 5. veljače u Areni Zagreb! Jedan od najvažnijih dana u životu nikako ne želimo prepusti slučaju. Srećom, Sajam vjenčanja ponudit će na jednome mjestu najbolja rješenja iz svijeta vjenčanja za dan iz snova.

Brojni izlagači otkrit će trendove u vjenčanoj modi i pomoći vam odabrati savršenu vjenčanicu i odijelo, otkrit ćete lokacije iz snova, inspirirati se raznim cvjetnim aranžmanima te raznolikom gastro ponudom. Naravno, nismo zaboravili ni na najvažnije detalje poput izbora vjenčanog prstenja, benda, pozivnica, zahvalnica, poklona za uzvanike ili odabira slastica.

Kako se pripremiti za veliki dan? Odgovore potražite na sajmu vjenčanja u Zagrebu uz atraktivne sajamske pogodnosti i popuste za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava. Dolaskom se inspirirajte za svoj najromantičniji dan i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče!

Za istaknuti je kako Sajam vjenčanja Zagreb od samih početaka pomaže najmlađima, a već petu godinu zaredom njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. Svi posjetitelji Sajma vjenčanja moći će podržati djelovanje Udruge sudjelovanjem u dobrotvornoj akciji – kupnjom tombole koja donosi vrijedne nagrade.

Radno vrijeme:
Petak, 3. veljače: od 14 do 20 sati
Subota, 4. veljače: od 10 do 20 sati
Nedjelja, 5. veljače: od 10 do 19 sati

Pročitaj

Dani vjenčanja 2020 Westgate

Dani vjenčanja u Westgateu od 25. do 26.1.2020.

Subota i nedjelja zadnjeg vikenda u siječnju 2020. stvoreni su za uživanje, bogat program, osvajanje nagrada i popusta u Westgateu, a bit će i Late night.