Home - Sajam vjenčanja - Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Sajam vjenčanja Zagreb će se od 31. siječnja do 2. veljače 2020. godine održati u Areni Zagreb. Najveći sajam vjenčane tematike u regiji okupit će više od 200 izlagača koji će pružiti svim zaljubljenim parovima brojne popuste i savjete koji su neprocjenjivi.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja oduševljava zaraznim osmijehom i ljepotom, a koju su mnogi mogli upoznati u emisiji Ples sa zvijezdama. Valentina će biti i posebna gošća Sajma vjenčanja u Areni Zagreb te će otvoriti gala modnu reviju plesom.

Buduće mladence očekuju razni izlagači, od salona vjenčanica dizajnera muške mode, cvjećara i slastičara, fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika koji pokrivaju sve segmente prilikom organizacije vjenčanja.

Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja.

Sajam vjenčanja Zagreb imat će i dobrotvorni karakter usmjeren prema Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Radno vrijeme sajma vjenčanja bit će u petak od 14 do 20 sati, dok u subotu i nedjelju program počinje od 10, a traje do 20 sati.

Pročitaj

Sretni mladenci uživaju u zalasku sunca

Dani vjenčanja ponovno u Westgateu

Od 21. siječnja do 22. siječnja 2023. održat će se Dane vjenčanja kada će budući mladenci na jednom mjestu pronaći najbolju ponudu za vjenčanja.