Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Udala se kraljica vjenčanja Maja Šuput
Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Udala se kraljica vjenčanja Maja Šuput

Hrvatska kraljica vjenčanja Maja Šuput udala se za Nenada Tatarinova na luksuznom imanju Stancija Meneghetti u istarskim Balama. Vjenčanju su u subotu, 11. svibnja 2019. godine prisustvovali članovi obitelji i najdraži prijatelji te se pretpostavlja da je bilo ukupno 50 najbližih osoba mladenaca.

Na ceremoniji je pjevala operna pjevačica Martina Tomčić s kojom je hrvatska pjevačica sjedila u žiriju Supertalenta, a Maju Šuput je do oltara dopratila njena majka.

Mladenkinu raskošnu vjenčanicu dizajnirao je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić. „Modni mačak“ je na Instagramu otkrio kako je pjevačica došla na ideju da upravo on napravi haljinu za veliki dan.

“Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života… Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da… potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu… i evo je… 3,4 sad… krećemo…”, napisao je Grubnić.

Maja je tijekom fantastične večeri promijenila tri haljine. Prekrasna bijela vjenčanica rađena je po uzoru na haljinu izraelskog dizajnera Elihava Sassona od prošle godine u gornjem dijelu, dok je donji dio savršeno padao do poda. Goste je dočekala u dugoj haljini s rukavima, zavjete je s Nenadom izmijenila u raskošnoj vjenčanici, a tulumarila je u kratkoj i uskoj bijeloj haljinici.

Veličanstveno imanje nalazi se između Rovinja i Pule usred vinograda i maslina, a na istom mjestu su vjenčanje imali Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a prije njih i njene kolegice Severina te Nina Badrić.

Instagram su preplavile fotografije vjenčanja Maje i Nenada.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Cestitam @majasuput

Objavu dijeli maja.suput.love (@maja.suput.love)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Cestitam @majasuput @markogrubnic

Objavu dijeli maja.suput.love (@maja.suput.love)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Viva gli sposi !! @majasuput #wedding #majasuput #croazia🇭🇷 #stancijameneghetti #bale #weekend #bestfriends #besties👭 #amazing

Objavu dijeli A.C. (@alkantrieste)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života… Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da… potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu… i evo je… 3,4 sad… krećemo… 👰🏼

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Live in the moment.

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Pročitaj

Ella Dvornik

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.