Home - Horoskop - Mjesečni horoskop - Horoskop za lipanj 2019.
Sretan par se ljubi na stijeni uz prekrasan pogled

Horoskop za lipanj 2019.

U lipnju su najsretniji horoskopski znakovi Rak, Blizanac i Vodenjak.

Ovan

Ovnovi će povremeno tijekom lipnja biti odsutni duhom što će zapravo biti obrambeni mehanizam od blokada i frustracija. Neki će bježati u svijet mašte. Osobni odnosi poboljšat će se u drugom dijelu mjeseca lipnja, ali ćete na poslu i dalje više sanjariti nego raditi. Pazite da vam se ne potkradu greške. Nedostajat će vam energije, pa se redovno odmarajte.

LJUBAV: Ovih dana smanjit ćete svoje izlaske i više se usredotočiti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Bit će dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mjesto gdje ćete biti sami. Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak dijeliti osmijeh. Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Trebat će reagirati u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Dat ćete sve od sebe da uspijete. Drugi će vas podržati.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

Bik

Pred Bikovima je zanimljiv mjesec za ljubav. Planete će vam tijekom lipnja donositi prilike za zbližavanja, ali i za udaljavanja. O vama ovisi kamo ćete usmjeriti utjecaje. Budite otvoreni i prihvatite i poneku nesavršenost druge strane ili cijele situacije. Poslovni kontakti bit će sve bogatiji, a vi ćete znati kako spojiti ugodno s korisnim.

LJUBAV: Bit ćete privlačni i poslužiti se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumijevanje. Zato šutite i jednostavno volite. Mnogi Bikovi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je netipično za njih, zanemarit će realnost. No bit će im lijepo. Udvarat ćete osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na rubu dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mjesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijat će se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. To ćete se i više angažirati.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pomozite nekom djetetu.

Ljetno vjenčanje zabava

Blizanci

Komunikativnost Blizanaca doći će do izražaja tijekom lipnja. Uspjet ćete postići većinu svojih ciljeva, ali i uz nešto napora. Ponekad ćete se osjećati prazni, ali ne uzimajte stvari previše k srcu. Osobni odnosi napredovat će polako, ali sigurno, tako da ćete na kraju mjeseca biti sasvim zadovoljni. Dovoljno za osmijeh na licu.

LJUBAV: Privatni život Blizanaca više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Bit će poziva za zabave, ali s površnim odnosima. Shvatit ćete da nemate kamo i da treba prihvatiti stanje kakvo jest. Bit će to zrela odluka s kojom se treba nositi. Blizanci koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati.

KARIJERA: Većina glavnih poteza ovisit će o drugima, ali vi polako dio preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu. Slobodno se izrazite.

ZDRAVLJE & SAVJET: Zanemarite poneku brigu.

Rak

Premda će izvana za Rakove tijekom lipnja sve izgledati uredno i onako kako bi trebalo biti, iznutra ćete osjećati da možete više i bolje, a pogotovo u ljubavi. Vaša očekivanja u privatnosti neće biti sasvim u skladu s objektivnim prilikama. Osim ako ih ne isprovocirate sami. Na poslu će biti dinamično. Sve ćete se više i bolje povezivati s novim suradnicima.

LJUBAV: Rakovi koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u mir svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi tijekom lipnja polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze. Izgledno je druženje s pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mjestu. Bit će vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije povjerenje, ali će vas to u isto vrijeme i obvezati. Računajte s tim.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, trebat će još razraditi neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

ZDRAVLJE & SAVJET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

Lav

Poboljšanje u osobnim odnosima tijekom lipnja dat će krila svim Lavovima. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činit će im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Bit će u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu bit će velik. Odmarajte.

LJUBAV: Blago nesnalaženja bit će povezano s potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. Imat ćete osjećaj da ste povezani s cijelim svijetom, a to će na vas djelovati poticajno. Osobni odnosi razvijat će se u pozitivnom pravcu za sve Lavove. Povlačit ćete se u sebe i skrivati svoje osjećaje, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.

KARIJERA: Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U usporedbi s drugima oko vas, djelovat ćete sigurno i stabilno. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE & SAVJET: Prošećite na zraku.

Djevica

Djevice u čvrstim vezama uspijevat će diplomacijom održavati uglavnom stabilan odnos kroz cijeli lipanj, a i duže. Svi ostali bit će u iskušenjima i izazovima da naglostima uprskaju stvar. Budite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično događat će se i na poslu. Jednu suradnju mogli biste prekinuti, ali možda na vlastitu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.

LJUBAV: U društvu svoje najdraže osobe ćete vjerojatno nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. Djevice koje su još same teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja. Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudit ćete se biti pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilaziti prazninu u osobnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

KARIJERA: Unatoč naporima, osjetit ćete blagi pad interesa za posao. Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno, a uz to morat ćete raditi žestoko.

ZDRAVLJE & SAVJET: Nađite pet minuta samo za sebe.

Vaga

U mjesecu lipnju bit će malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Vage koje su još same mogle bi ljubav naći na mjestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni, a neki će se potruditi uljepšati svoju radnu sredinu.

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, primijetit ćete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog spola. Pored toga, bit ćete vrlo atraktivni i poduzetni. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Vage u vezama bit će zadovoljne. Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Vage koje još traže srodnu dušu vjerojatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi netko s posla i pozove vas van u svojstvu privatnog lica.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu procijeniti vaše zasluge. Neki će dobiti lijepe pohvale u lipnju, a na vidiku bi moglo biti i promaknuće. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne pretjerujte u užitcima.

Škorpion

Škorpioni pokušajte u lipnju slijediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više zanosa i volje za ljubav nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako se ne ispune vaša očekivanja, ispunit će se ona druge strane. Najviše brige imat ćete oko financija. Bit će gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga ići ne na neočekivan način.

LJUBAV: Vjerojatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im unijeti veliku svježinu život. Škorpioni u duljim vezama bit će vrlo kreativni i odlazit će zajedno na vrlo zanimljiva mjesta. Dosta će pričati. Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtjevi. Malo tko će vam moći odoljeti. Bit će strasti, erotike i zadovoljstva. Bit ćete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Tko radi u spomenutim profesijama, imat će sve više posla. Svi ostali postat će pravi zabavljači na radnom mjestu.

ZDRAVLJE & SAVJET: Humorom nadilazite prepreke i brige.

vjencanje horoskop

Strijelac

Entuzijazam i snaga kako u odnosima, tako i u poslu pratit će Strijelce većinu mjeseca lipnja. Mnogima ćete biti primjer osobe koja se snalazi u svim uvjetima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi događat će se na temu procjene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

LJUBAV: Šarm Strijelaca i sposobnost prilagodbe učinit će da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Strijelci u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slijediti. Izazov društvenosti i zabavljanja bit će prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubovanje s partnerom. Trebat će vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi kaos kad pokušate izraziti ono što osjećate.

KARIJERA: Volite uspjeh više nego prosječnost, ali ovih dana ipak ćete morati odraditi i neke dosadnije poslove. Oni su temelj za nešto više, pa ne filozofirajte oko toga. Budite vrijedni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Jednaka mjerila vrijede za sve.

Jarac

U lipnju će najbolje proći oni Jarci koji budu imali realna očekivanja u ljubavi. Prilike za vježbanje samokontrole, tolerancije, strpljenja i diplomacije susretat ćete gotovo svakodnevno na svim poljima. Prihvatite to i izgradite svoj karakter. Jarci koji su još sami ljubav bi iznenada mogli sresti preko prijatelja. Neka prihvate njihov poziv.

LJUBAV: Većinu prvog tjedna lipnja vladat će opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Osobno neraspoloženje Jaraca dolazit će iz drugih područja života, pa to zanemarite. Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE & SAVJET: Trošit ćete na lijepe stvari.

Vodenjak

Vodenjaci, ako se upustite u jednu tajnu vezu tijekom lipnja, moguće je da će vam ona donijeti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Vodenjaci u duljim vezama bit će dobro. Na poslu će se pojaviti licemjeri koji će vam se dodvoravati, a mislit će nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

LJUBAV: Većinu idućih dana ćete se dobro zabavljati i biti bez pritiska da se nešto mora postići. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama bit će dobrodošlo osvježenje. Samci će uspješno zavoditi druge. Vaši kontakti oživljavaju. Na tulumima na kojim ćete se zateći bit će svega i svačega, ali ćete se odlično zabavljati. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprječava da budete ono što jeste.

KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite ono što jeste i prezentirajte se.

Ribe

Neke Ribe će tijekom lipnja maštati o ljubavi ili čeznuti za svojim idealom. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se također morati prilagođavati jer će glavnu riječ voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi većini ljudi s kojim dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete lakše osvojiti nečije srce. Ako ste još sami, dotjerajte se i izlazite van. Ribe u vezama bit će potpuno svjesne da je njihova ljubav jaka. Uživat će. Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Ribe u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.

KARIJERA: Vjerojatno ćete odlično prosperirati u financijskom smislu. Neki će u lipnju doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni materijalnim postignućima, ali svijet pustolovina i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.

ZDRAVLJE & SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

Pročitaj

Zaljubljeni par odmara u prirodi od vožnje biciklima

Ljubavni horoskop za ožujak 2023.

Najsretniji znakovi u ožujku su Vodenjak, Ovan i Ribe. Provjerite i zašto te što će se sve dogoditi u ljubavi, na poslu i sa zdravljem.