Home - Savjeti - Zabava - Nisu djeveruše niti pop band, a 6 žena obuklo identičnu haljinu za vjenčanje
6 djevojaka u istoj haljini na vjenčanju

Nisu djeveruše niti pop band, a 6 žena obuklo identičnu haljinu za vjenčanje

Što se dogodi kada šest, da brojkom i slovima 6 gošći na vjenčanju nosi istu vjenčanicu? Dvije ili tri djevojke da odjenu istu haljinu se dogodi, ali šest! Pomislili biste da će to biti smak svijeta i kraj lijepog prijateljstva. I ne nije bio neki pop band na vjenčanju, nego baš gošće. Na vjenčanju Julije Mammone u Sidneyju, Australiji su mlade dame nosile istu vjenčanicu i nitko nije stradao.

„Morali biste napraviti svadbeni registar za apsolutno sve kako bi gosti mogli saznati da li je netko već odabrao neki poklon ili čak haljinu koju planira odjenuti za vjenčanje. Nas šest nismo djeveruše kako bi netko pomislio, već gošće na vjenčanju koje su se našle na istom mjestu u istoj haljini. Mislim da zaslužujemo poklon bon za ovu reklamu“, rekla je Debbie Speranza, jedna od gošći u crnoj čipkastoj Forever New haljini koja se prodaje po cijeni od $160.

Fotka mladenke Julije Mammone i njenih prijateljica u istoj haljini obišla je svijet. I sve djevojke su i dalje žive i prijateljice 😀

Pročitaj

Najbljak vjenčanice

10 vjenčanica koje ne želite na svom vjenčanju

Vjenčanica od kondoma ili predekoltirana vjenčanica su nešto što ne želite na svom danu iz snova. Pogledajte 10 najbljak vjenčanica na svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *