Home - Imenik vjenčanja - Ponuda - Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju
Vesna Sposa vjenčanice jesen/zima 2017/2018

Hrvatski Monte Carlo kao savršena modna pozadina za novu Vesna SPOSA kolekciju

Kultno kupalište Angiolina u Opatiji – nekadašnje poprište svjetskog jet seta poznato kao hrvatski Monte Carlo, Azurna obala i Nica ponovno je zasjalo u punom sjaju i postalo savršena pozadina nove Vesna SPOSA modne priče!

Vesna Sposa 2017 – jednostavnost koja otkriva raskoš

Prepoznatljiva znamenitost Opatije dobila je ime prema fatalnoj ženi riječkog patricija Angiolini koja se duhom provlači i kroz modne kreacije Vesne SPOSE kao svojevrsna muza te omogućava da sve žene zasjaju posebnim sjajem u modelima iz nove kolekcije. Kao i Angiolina i vjenčanice su munjevitom brzinom došle u 21.stoljeće te su postale zavodljive, seksipilne i posebne, a posvećenost detaljima u ovoj kolekciji ih čini pravim umjetničkim djelima. Lagani materijali prepuni ručno urađenih čipkanih detalja, zanimljivi krojevi i nova izvedba daju novi dašak života istinskoj klasici. Vjenčanice i haljine zasjale su u punom sjaju na modelima Manueli Fabec i Eleni Jung, a za frizure je zaslužan Ivan Bošnjak iz salona Pervan koji je u kombinaciji s make up-om Daniel Domika doprinio cjelokupnom doživljaju.

Vesna SPOSA dizajn stvara vjenčanice, ali isto tako i čarobne večernje haljine koje su u harmoniji s prekrasnom opatijskom pozadinom iznjedrile fotografije koju zaustavljaju dah. Haljine kao nijedne druge, posebnih krojeva, vrhunskih materijala i još bolje izvedbe ponos su Vesna SPOSA salona vjenčanica i stoje bok uz bok renomiranim svjetskim dizajnerima!


Foto: Robin Pretkovic

Modeli : Manuela Fabec Elena Jung

Mua: Daniel Domika

Frizura : Ivan Bošnjak –  salon Pervan

Mjesto :  Opatija ,hotel boutique i restoran  Bevanda /kupalište Angiolina www.bevanda.hr

Haljine :Vesna SPOSA kolekcija  fall/winter 17/18

Pročitaj

Sandra Haddad vjenčanice

Nova romantična kolekcija vjenčanica Sandre Haddad u koju ćete se zaljubiti

Nova kolekcija Sandre Haddad “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih romantičnih, nježnih i ženstvenih kreacija koje su savršene za sve mladenke.