Home - Imenik vjenčanja - Ponuda - Nova romantična kolekcija vjenčanica Sandre Haddad u koju ćete se zaljubiti
Sandra Haddad vjenčanice

Nova romantična kolekcija vjenčanica Sandre Haddad u koju ćete se zaljubiti

Stigla je još jedna neodoljiva priča o vilama kroz koju dizajnerica Sandra Haddad predstavlja svoju novu sanjivu kolekciju vjenčanica.

Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za svojom savršenom vjenčanicom. Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu Sandrine vjenčanice iz nove kolekcije su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i  izrazito elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo.

U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih  tonova te vjenčanica A- kroja koje mladenke najčešće biraju. Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom iz ove bajkovite kolekcije.

Sandra Haddad vjenčanice 2019

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

Sandra Haddad vjenčanice 2019

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te Instagram  stranici. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je rezervirati  termin za isprobavanje, a  sama dizajnerica sa svojim savjetima pomoći će vam u odabiru jer kako kaže  i sam odabir vjenčanice jedna je predivna uspomena u nastajanju.

Foto: Marija Laća

Model: Darija Gabrić

Make up: Matea Beranek

Pročitaj

Besplatno oglašavanje na Vjencanje.hr

Javite nam se sa svojim podacima i postanite dio naših prijatelja. Pojačajmo ponudu zajedno i pomozimo zajedno mladencima u danu iz snova.