Home - Horoskop - Mjesečni horoskop - Ljubavni horoskop za mjesec ljubavi 2023.
Romantični par po zimi za Valentinovo

Ljubavni horoskop za mjesec ljubavi 2023.

Najsretniji znakovi u mjesecu ljubavi 2023. su Jarac, Ribe i Djevica.

OVAN

Mjesec ljubavi u 2023. godini za Ovnove će biti iznimno dinamičan. Moguća su putovanja ili neobične peripetije sa stanovanjem. Nisu isključene ni borbe u spomenutom. Pomoć dolazi od mladih ljudi. Bit ćete kreativni i originalni u svojim bavljenjima. Srećom, vaš ljubavni život će u veljači biti sasvim zadovoljavajući. Ne miješajte partnera i obitelj iz koje potječete.

LJUBAV: Privatni život Ovnova ovih će se dana vrtjeti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti i osjećati se zanemareno. Dok ćete vi u sebi slagati pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činit će vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti.

KARIJERA: Iz visina će se Ovnovi tijekom prvog tjedna veljače polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite iskreni prema svima, pa i prema sebi.

BIK

Uz dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi, Bikovi će tijekom veljače žariti i paliti gdje god stignete. Mnogi će vas poželjeti u svom društvu tijekom ljubavnog mjeseca 2023. godine. Bikovi u vezama bit će sretni. Sve ostalo bit će vam trenutačno manje važno. Čak ćete biti skloni guranju stvari pod tepih, što je netipično za vas. Bikovi koji nisu na godišnjem radit će tek toliko da odrade što treba.

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno za sve Bikove, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi da li ćete se tijekom veljače okrenuti ka svijetlu ili ka tami. Jedan obiteljski problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažirati. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspjet ćete dovesti stvari u red. Voljena osoba i vi bit ćete dobro.

KARIJERA: Bikovima se tijekom mjeseca ljubavi čini kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE & SAVJET: Zanemarite zavidnike i gunđala.

Šalice ljubavi

BLIZANCI

Blizancima tijekom mjeseca ljubavi posao neće biti u prvom planu. On će doduše teći uobičajeno, a vi ćete se više baviti razmišljanjima kako poboljšati svoj status, znanja i razvoj. Ljubavni život bit će šaren. Ponekad na distanci, a ponekad uz mogućnosti ugodnih poznanstava. Ako već jeste u vezi, poboljšat ćete svoj odnos s partnerom uz određene napore.

LJUBAV: Potreba za sigurnošću Blizanaca bit će jaka gotovo cijeli prvi tjedan veljače. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremit ćete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imat ćete povjerenja u ono što dolazi. Mogli biste osjetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikamo ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osjećate dobro i ispunjeno.

KARIJERA: Kako prvi tjedan u veljači bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će motivirati sve Blizance da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike pojavljuje se rijetko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne rasipajte svoju energiju.

RAK

Većinu mjeseca ljubavi Rakovi će imati energije za dvoje, ali je nećete uvijek pravilo koristiti. Svako forsiranje imat će suprotan učinak. Zato se obuzdajte. Bit ćete zavodljivi, ali i frustrirani u ljubavi. Poslovi će vam teći uhodano i bez nekih većih pomaka, a ono što je dobro, jest da se većina njih zapravo stabilizira na duge staze.

LJUBAV: Neki Rakovi bi tijekom veljače mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

KARIJERA: Na poslu će Rakovima i dalje ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE & SAVJET: Učinite nešto za one koji trebaju pomoć.

LAV

Ljubavi život Lavova tijekom mjesec ljubavi mogao bi se opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebat će biti trezven i snalažljiv da prepoznate što je što i da ne odreagirate kako ne treba. Ako uspijete, bit će vam lijepo. Poslovi se šire na više područja, vi se angažirani i pomalo umorni.

LJUBAV: Moguće je da Lavovi poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom tijekom veljače, a isti bi im mogao ostati u lijepom sjećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima i s osmijehom. Zanemarit ćete nerealne zahtjeve druge strane i pokušati zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osjećati kao da ste u outu, izbačeni iz igre, ali dobro je da je veljača najkraći mjesec u godini pa neće dugo trajati. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Bit će bolje.

KARIJERA: Tražit ćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni što je to. Zbog toga ćete povremeno djelovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne zaboravite na rekreaciju.

Veljača - mjesec ljubavi

DJEVICA

Mnoge Djevice će tijekom veljače biti obuzete poslom. Bit će i onih koji će iz statusa nezaposlenog preći u status zaposlenog ili honorarnog djelatnika. Istovremeno ćete se u ljubavi morati prilagođavati drugoj strani. Možda to nećete odmah uvidjeti, ali ne bunite se. Važno je sačuvati živce i strpljenje. Vježbajte toleranciju.

LJUBAV: Savjeti dobronamjernih ljudi pomoći će Djevicama da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će tijekom mjeseca ljubavi posegnuti za nekom knjigom punom savjeta gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim. Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajat će nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzet će vam dobar dio slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo razlučite što vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite diplomat u svakoj situaciji.

VAGA

Većinu veljače Vage će učvršćivati ono što su postigle u privatnom životu. Trebat će dosta truda da u tome i uspijete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede mjeru. Bit će i onih koji će biti nezadovoljni s plaćom, no šta je, tu je.

LJUBAV: Idućih dana veljače Vage će jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osjećati pritisak da se pod svaku cijenu morate zbližiti s nekim. Bit ćete prilično indiferentni prema svima, ali s humorom. Neki će ovih dana doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Također će biti skloni idealizirati voljenu osobu.

KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u Vagama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite. Imate snage.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pazite da se ne preforsirate.

ŠKORPION

Tajni planovi ili rezultati skrivenih istraživanja donijet će Škorpionima veliko zadovoljstvo tijekom mjeseca ljubavi. Škorpioni koji su radili iz sjene doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći iznijeti na vidjelo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bit ćete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam također ići prilično dobro.

LJUBAV: Pred Škorpionima su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mjesta gdje se nećete zateći tijekom mjeseca ljubavi. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno. Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene.

KARIJERA: Uslijedit će podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da odreagirate ili iskritizirate cijelu stvar. Nemojte to činiti. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na pameti.

ZDRAVLJE & SAVJET: Želite li skupljati med, ne udarajte po košnici.

STRIJELAC

Većinu mjeseca ljubavi Strijelci će biti u iskušenjima da li biti otvoreni ili ne. Svaki odnos, bilo privatni, bilo poslovni, bit će pod snažnim utjecajem vaše intuicije koje će vam katkada govoriti nešto što nije u skladu s pravilima igre. Slušajte i slijedite svoj unutrašnji glas bez obzira. Uz takav pristup čitat ćete između redova i mnogo toga otkriti.

LJUBAV: Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav tijekom najkraćeg mjeseca u godini. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali. U osobnim temama Strijelci će biti skloni gledanju ispod površine. Uspjet ćete dokučiti nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjajući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi tijekom veljače.

KARIJERA: Idućih dana posao će Strijelcima vjerojatno pasti u drugi plan. Razmišljat ćete o duhovnom svijetu ili ćete u svoj dom željeti uvesti neke novine. Na radnom mjestu ćete tijekom ljubavnog mjeseca funkcionirati rutinski. Odradit ćete ono što morate, a bit ćete odsutni duhom.

ZDRAVLJE & SAVJET: Istraživat ćete nešto nepoznato.

Ljubavni par po zimi uživa u snježnoj panorami

JARAC

Jarci koji su još sami tijekom mjeseca ljubavi bi mogli doživjeti snažnu ljubav s osobom iz svoje radne sredine. Neka obrate pozornost na kolege. Već vezani uživat će u dnevnom ritmu koji će obogatiti jačom erotikom. Privatnici će biti u iskušenjima, a na poslu će svi morati položiti račune i završiti inventure. Neće uvijek biti lako.

LJUBAV: U idućim danima veljače Jarci ćete najvjerojatnije biti sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Male brige bit će zanemarive. Jarci koji su još sami neka izlaze što češće mogu. Vaši osobni odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Jarci koji su još sami nastavit će sa svojim ljubavnim osvajanjima tijekom cijele veljače. Drugi će ih prihvaćati čak i iznad očekivanja.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Zanemarite sve to i pokažite što znate. Uspjet ćete.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite ono što jeste.

VODENJAK

Vodenjaci tijekom veljače mogu očekivati vrlo pozitivan mjesec u kojem će mnoge stvari polako početi dolaziti na svoje mjesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom dijelu mjeseca, bit će male moralne dvojbe. Zato se dobro organizirajte i uvijek prvo promislite što je zapravo na stvari. Pokrenut će se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizirati.

LJUBAV: Šarm Vodenjaka i sposobnost prilagodbe učinit će da vas mnogi požele u svom društvu tijekom cijelog mjeseca ljubavi. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Vodenjaci u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slijediti. Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

KARIJERA: Ako nešto treba mijenjati, mijenjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje i nasmijte se. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite tijekom mjeseca ljubavi. Uspjeh je pred vratima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Surađujte na diplomatski način.

RIBE

Ljubavna priča Riba nastavit će se tijekom mjeseca ljubavi. Iskušenja će dolaziti kroz vaša neprimjerena reagiranja, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Samci bi mogli naći ljubav koju su tražili. U poslu će biti šareno tijekom veljače. Bavit ćete se svim i svačim, ali ničim određeno. Vaše preokupacije bit će vezane uz komunikacije i izražavanje.

LJUBAV: Tijekom mjeseca ljubavi sve će se više ljudi skupljati oko Riba. Jednostavno će voljeti biti u vašem društvu poput jata. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi s ekipom poznanika i partnerom, nego sami s partnerom. Nitko vam doduše neće prigovoriti, ali ponekad budite samo vas dvoje. Ljubavi život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bit ćete iznimno maštoviti. Uspjet ćete oplemeniti svoj odnos na najbolji mogući način.

KARIJERA: Prepreke koje vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazit ćete ih svojom maštom i sposobnošću prilagodbe. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE & SAVJET: Imate dovoljno snage za sva poduzimanja.

Pročitaj

Zaljubljeni par odmara u prirodi od vožnje biciklima

Ljubavni horoskop za ožujak 2023.

Najsretniji znakovi u ožujku su Vodenjak, Ovan i Ribe. Provjerite i zašto te što će se sve dogoditi u ljubavi, na poslu i sa zdravljem.