Home - Savjeti - Zabava - Wedding City i Jacques Houdek crashali vjenčanja

Wedding City i Jacques Houdek crashali vjenčanja

Da vam na vjenčanju pjeva uživo neka od zvijezda, želja je mnogih. Sretnicima se ta želja i ostvarila proteklog vikenda kada je Wedding City, vodeći megastore za vjenčanja, odveo Jacquesa Houdeka na proslave vjenčanja u Zagrebu.

Veselje ionako radosnih mladenaca uvećala je činjenica da je ovaj događaj bio potpuno iznenađenje za oboje ili jedno od njih i veliki broj okupljenih uzvanika.

Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu

Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu
Avantura ‘Wedding Wish‘ započela je u restoranu Pyrus s mladencima Rominom i Igorom, čiji je prvi ples bila baš Jacquesova pjesma ‘Živim za to’. U prvi mah nisu ni primijetili da im uživo, tu kraj njih, pjeva upravo sam izvođač. Trenutak spoznaje bio je apsolutno iznenađenje i oduševljenje sretnog para čiji je muški dio na ramenu svoje drage uspješno skrivao suze sretnice. Na sljedećem vjenčanju Ane i Nikice u Matis Lounge baru uz osmijehe i ushite prisutnih uz Jacquesa je zapjevala i jedna od gošća, a sretni je par oduševljeno primio najljepše želje za svoj zajednički život. Da ima neke od najljepših ljubavnih stihova Jacques je potvrdio i u Muzeju Mimara gdje je pred 130 uzvanika iznenadio Zrinku i Gorana, te uz razdragane suze okupljenih nazdravio sretnom paru. Večer je još bila mlada, a atmosfera nabijena pozitivnim emocijama, stoga su organizatori Wedding Wisha odlučili rasplesati i više stotina gostiju mladog bračnog para Tee i Ivana u Gastro Globusu. Pjesme ‘Stotinama godina’ i ‘Zauvijek tvoj’ orile su se iz grla veselih svatova koji su u euforiji fotografirali prvi kod nas zabilježen takav prizor. Cijeli događaj imat će i svoju video inačicu, a Wedding City projekt nastavlja i s drugim celebrityjima.

Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu Jacques Houdek crashao vjenčanja u ZagrebuJacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu

“Pjevati na vjenčanjima za mene je uvijek iznova posebno uzbudljiv doživljaj i u tome istinski uživam. Kad imaš priliku uljepšati pjesmom nečiji najvažniji dan u životu, to je poseban trenutak, a najsretniji sam kada parovi izaberu upravo moju pjesmu za svoj prvi ples, zato što onda znam koliko im to znači. Imam predivne uspomene s nastupa na vjenčanjima tijekom svoje karijere, a ‘crashanje’ u organizaciji Wedding Cityja zauvijek ću pamtiti i sretan sam što smo sva ta iznenađenja zabilježili kamerom te ćemo ih spojiti u videospot za moj novi singl ‘Kad nekoga voliš’! Zahvaljujem se cijeloj ekipi koja je radila na ovom uzbudljivom projektu, a naše se glazbene priče s čarobnih vjenčanja sigurno nastavljaju. Stoga budite spremni, jer nikad se ne zna kakvo vam iznenađenje pripremaju vaši najdraži!” – izjavio je Jacques Houdek.

Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu Jacques Houdek crashao vjenčanja u Zagrebu

Pročitaj

Najbolje fotografije vjenčanja 2017.

Najbolje fotografije vjenčanja iz 2017. godine

Cijeli internet je pretumban. Pronašli smo 20 najboljih fotografija vjenčanja iz 2017. godine koje možete pronaći. Čekamo i vaše fotkice vjenčanja.