Home - Osvoji - Petra Gajski osvojila makeover u Beauty centru Božica
Beauty centar Božica

Petra Gajski osvojila makeover u Beauty centru Božica

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr nagradili su buduću mladenku Petru Gajski iz Zagreba sa besplatnim makeoverom. Mlada dama može svoj poklon koristiti već od 30. siječnja 2017. godine.

Beauty centar Božica daruje besplatan makeover za vjenčanje

Petra Gajski iz zagrebačkih Drugih Poljanica 8 javila se mailom 21. siječnja 2017. godine u 23:56 sati u kojem je dostavila redakciji svoje podatke, a udaje se 8. rujna 2017. godine.

Paket Diference look koji je Petra Gajski osvojila nudi:

  • vjenčanja frizura
  • probna frizura
  • šminkanje za vjenčanja
  • probno šminkanje
  • ugradnja umjetnih parcijalnih trepavica
  • korekcija obrva

Petra Gajski

Svi natjecatelji mogli su se prijaviti do 29. siječnja 2017. godine, a stručni žiri je odabrao Petru Gajski. Na e-mail uredništva UdajemSe.hr stiglo je preko 100 prijava mladenki, kumi, a javilo nam se i par budućih supruga koji su željeli iznenaditi svoje supruge. Dobitnica se treba javiti u Beauty centar Božica kako bi se dogovorila za svoj termin.

Beauty centar Božica postoji od 1969. godine. Možete birati između čak 470 beauty usluga i uživati u svakoj uz najkvalitetniju opremu i iznimno učinkovite tretmane i najbolje rezultate. Tradicija, kvaliteta i najbolja usluga vrhunskih profesionalnih stručnjaka koji će vas dočekati sa smiješkom samo su dio doživljaja koji ćete ponijeti sa sobom u želji da se vratite prvom prilikom. Zablistajte u punom sjaju!

Pročitaj

Vjenčanice Ana Milani

Wedding City i Westgate daruju najam vjenčanice

Wedding City i Westgate traže od Vas da opišete svoje idealno vjenčanje. Deseti Wedding Expo održat će se od 17. do 19. veljače u Westgateu.