Home - Sajam vjenčanja - Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17 dočarao čaroliju vjenčanja
Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17 dočarao čaroliju vjenčanja

Sinoć su u 19 sati ugašeni reflektori manifestacije SPOSAnews17 Istarskog Festivala Vjenčanja koji je trajao proteklog vikenda u Puli. Najavili smo Festival modnom revijom prije desetak dana u prekrasnom muzejsko-galerijskom prostoru Sveta Srca u kojoj su dizajneri predstavili svoje viđenje vjenčanja, vjenčanice i uopće odijevanja za ovu posebnu prigodu.

Čarolija svečanog čina vjenčanja već je bila u zraku, a nastavljena je tijekom vikenda na Istarskom Festivalu Vjenčanja u Domu hrvatskih branitelja.

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17

Otvorenje je u subotu započelo s revijom vjenčanica i prekrasnih haljina iz radionica Salona vjenčanica Biba, zatim Salona vjenčanica Angels Wedding te Vesna Sposa i dizajnerice Antonele Gregorović iz Showroom Antonela. Posebno je bilo vidjeti i male manekenke i manekene koji su nosili odjeću butika Blukids. Prekrasne plesne korake i vještinu skladnog vrhunskog plesnog nastupa pokazali su članovi iz Plesnog centra Studio by Fabris i Rosemarie.

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17

Tijekom dva dana Festivala, posjetitelji su mogli doslovno doživjeti ljepotu tog posebnog dana. Šetnjom među brojnim izlagački prostorima budući mladenci su mogli isprobati i izabrati prstenje, odjeću, obuću, degustirati slastice (Tortolandija, VR choco art, …), naučiti izraditi revere (MedulinArt), svadbeni buket (Florami), sudjelovati na predavanjima o izboru vina s dipl. somm. Alenom Stuparić ali i degustirati vina Trapan i Benazić, zaplesati s instruktorima plesa ili dogovoriti privatne sate plesa. Mogli su pogledati dvije revije vjenčanica i svečanih haljina u svakom danu te razgovarati s profesionalnim fotografima, video snimateljima, profesionalcima koji će vam rasvjetom i razglasom učiniti vjenčani dan nezaboravnim. Na jednom mjestu mogli ste pronaći sve usluge koje vam trebaju za taj dan. Bilo je u ponudi i kozmetike, ručno izrađenog nakita, široka paleta dekoracija i cvijeća. Mogli ste sudjelovati i na predavanje na temu ljubavnih odnosa koje je održala Kristina Bulešić.

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17

Na stručnom Okruglom stolu tijekom prvog dana Festivala, svi okupljeni govornici zaključili su da je nužna povezanost institucija, hotelskih kuća, turističkih agencija i sve brojnijih poduzetnika koji se uključuju te svoje proizvode i usluge nude u specifičnoj branši turizma – organizaciji vjenčanja.

Ovaj sektor interesantan je i izvan naših granica, jer se već dulji niz godina Istra promovira i kao wedding destinacija. Naglašena je potreba za zajedničkim nastupima u promotivnim aktivnostima.

Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews17

Istarski Festival Vjenčanja nastavit će se povezivati i s inozemnim partnerima, ali i nastupati na nacionalnim sajmovima kao što je bilo sudjelovanje na prošlogodišnjem Sajmu Vjenčanja Zagreb. Nedavno je primljen službeni poziv za sudjelovanje na Jadranskom sajmu u Budvi te je u planu posjet navedenog sajma tijekom 2017. godine.

SPOSAnews se zahvaljuje svim izlagačima i sudionicima Istarskog Festivala Vjenčanja u 2017. godini. Posebna zahvala ide pokroviteljima iz Salona vjenčanica Biba, zatim sponzorima iz Foto Festivala, Concettina, restorana  Alighieri, VBV light produkciji, te Valentini Štokovac iz Le Beauty Mansiona i Tediju Krakaru iz Hair plusa.

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.