Home - Imenik vjenčanja - Salon ljepote - Beauty centar Božica
Beauty centar Božica

Beauty centar Božica

Adresa: Avenija Dubrava 9, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/2911 128
Mobitel: 091/633 6262
E-mail: martina.puzar@zg.t-com.hr
Internet stranica: bc-bozica.com
Facebook: Beauty centar Božica
Instagram: beautycentarbozica

Radno vrijeme
Ponedjeljak – petak: 09 – 20
Subota: 08 – 15


Najbolja usluga uz najbolje rezultate zagarantirana je u Beauty centru Božica gdje svoje klijente osvajamo s najkvalitetnijom opremom i stručnim osobljem. Kontinuiranost i 45 godina stara tradicija pravi su pokazatelj naše vjernosti klijentima kojima je na raspolaganju tim stručnjaka koji će svojom profesionalnošću zasigurno zadovoljiti i opravdati ukazano povjerenje.

Beauty centar Božica

Misija Beauty centra Božica je da budemo mjesto, centar ljepote, gdje se može napraviti kompletna njega tijela, lica, noktiju, stopala i kose te u cijelosti promijeniti vanjski izgled. Naš vrhunski profesionalni tim uvijek će vas dočekati s osmijehom i korisnim savjetima za sve probleme koje ste došli riješiti ili saslušati vaše želje. Uz najkvalitetniju opremu očekuju vas učinkoviti tretmani i najbolji rezultati. Bilo da želite kompletnu promjenu imidža ili samo poboljšati trenutni izgled, možete odabrati između čak 470 impresivnih beauty usluga. O tretmanima i temama vezanim uz ljepotu i njegu Beauty centar Božica savjetuje i brojne čitatelje u modnom magazinu “Diva“, na popularnom blogu “Da ljepoti” te na beauty stranicama magazina “Garden mall“.

Beauty centar Božica

Beauty centar Božica ima i dugogodišnju tradiciju uređenja mladenaca i njihovih najbližih, a uz konstantno uvođenje novih svjetskih trendova za vjenčane i svečane frizure, u Beauty centru Božica nudimo pomno osmišljene programe za kompletno uređenje mladenaca. Što se tiče usluga šminkanja, koristimo isključivo prirodne biljne pigmente koji imaju sve potrebne certifikate važne za sigurnost klijenta. S vašim povjerenjem i našom stručnošću, ljepota je jedini mogući rezultat.

Beauty centar Božica

Kao istinsku oazu ljepotu, Beauty centar Božicu prepoznale su i u naše ruke se tako prepustile brojne poznate osobe, među kojima su Antonija Blaće, Renata Sopek, Ana Stršić, Ankica Dobrinić, Viktor Drago, Jelena Radan te mnogi drugi. Među njima je i televizijska voditeljica Marijana Batinić koja redovito ulazi kako bi svoju kompletnu njegu prepustila našim stručnjacima te s osmjehom na licu svaki puta izlazi zadovoljna. Ambasadorica nam je i popularna pjevačica Maja Šuput koja ovdje pronalazi svoju mirnu bazu u predahu od brojnih koncertnih angažmana. Pored poznatih dama iz hrvatskog javnog života, Beauty centar Božica je i ponosni pokrovitelj “Kraljice maturalnih večeri“.
Beauty centar BožicaBeauty centar Božica