Home - Sajam vjenčanja - Najbolji Dani vjenčanja u Varaždinu oduševili posjetitelje
Dani vjenčanja u Varaždinu - izbor za Miss Dana vjenčanja

Najbolji Dani vjenčanja u Varaždinu oduševili posjetitelje

U nedjelju u 19 sati su završeni  5. Dani vjenčanja u Varaždinu koji su iz godine u godinu sve veći. 100 izlagača, prezentacija frizera sjeverozapadne Hrvatske u izradi vjenčane frizure, izbor za Miss Dana vjenčanja, pjevači, tamburaši, velika modna revija i prepuna varaždinska Arena glavna su obilježja ove odlične sajamske priredbe.

Sajam je u subotu u podne otvorio gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. Na Dane vjenčanja u Varaždinu sada već dolaze izlagači iz 5 županije sjeverozapadnog dijela Hrvatske.

Dani vjenčanja u Varaždinu

U subotu u 15 sati u suradnji sa Cehom frizera varaždinske županije održana je  prezentacija frizera sjeverozapadne Hrvatske u izradi vjenčane frizure.

Izrada vjenčanih frizura

Na velikoj modnoj reviji u nedjelju u 16 sati koja je održana u prepunoj sajmskoj dvorani predstavili su se Salon vjenčanica Lidija, Varteks,Kookabee design by Melita Kukec, Brokat, Eroticom, Broth – Blaženka Roth i škola mode Callegari iz Zagreba. Cjelodnevne programe je vodila Lidija Benjak, a modne revije su se održale u produkciji Predraga Brkljača.

Istovremeno je održan izbor za Miss Dana vjenčanja.

  • Miss Dana vjenčanja – Tena Babić
  • Prva pratilja – Laura Patekar
  • Druga pratilja – Linda Lačić

Dani vjenčanja u Varaždinu - izbor za Miss Dana vjenčanja

Organizator je nagradio najbolje izlagače na sajmu. Tako je nagradu za najuređeniji izložbeni prostor dobila tvrtka Altera, za najoriginalniji prostor 2Team, za najveseliju ekipu zlatarna Beriša & Wedding street, za najsimpatičniju ekipu modna kuća Vesna Sposa. Posebnu nagradu organizatora dobila je tvrtka Šatori Aura, a posebno priznanje za najbolji zajednički nastup organizator je dodijelio Općini Trnovec Bartolovečki sa svim izlagačima – Zlatno zrno, Salon cvijeća Jasmin, HV foto studio, Salon za ljepotu kose Tina, Cvjećarna Viola i Frizerski salon Daliborka.

Dani vjenčanja u Varaždinu

Na ovogodišnjim Danima vjenčanja u subotu i nedjelju nastupili su: Valentina Geci, Ivica Pepelko, ženska vokalna skupina Kaliope, Plesni studio Feel, pjevači Glazbene radionice pjevanja „Mali slavuji“ DND-a Varaždin – voditeljica Zdenka Knapić, Gabriela Hrženjak, Plesni klub D&D,Sportski plesni klub Valcer, tamburaški sastav Taliri, Tamburaški sastav Elita, Ex Fakini,  i drugi.Prezentaciju svečanog make-up-a imali su talijanska škola Callegari i vizažistica Martina Madlar Ivanović.

Dani vjenčanja u Varaždinu

Ne skrivajući zadovoljstvo velikim odazivom izlagača i posjetitelja na 5. Dane vjenčanja u Varaždinu Nenad Kumrić Charlie je u ime organizatora (marketinška agencija Tin marketing) najavio sljedeće Dane vjenčanja za studeni 2017. godine.

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.