Home - Osvoji - Beauty centar Božica daruje besplatan makeover za vjenčanje
Beauty centar Božica i Maja Šuput

Beauty centar Božica daruje besplatan makeover za vjenčanje

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr dogovorili su poklon za sretnu mladenku koja će dobiti besplatan kompletan makeover za vjenčanje. Najsretnija dama moći će se pohvaliti fantastičnim makeoverom u veličanstvenom Beauty centru Božica u kojem možete naići na Maju Šuput, Antoniju Blaće, Marijanu Batinić ili neku drugu poznatu osobu.

Za besplatan makeover ćete se morati malo pomučiti. Morat ćete kliknuti Follow na Instagram profilu Beauty centar Božica, kliknuti Facebook share ovog članka i poslati nam svoje podatke na e-mail info@udajemse.hr. Jedna osoba osvaja besplatan makeover za vjenčanje Diference look.

Diference look:

  • vjenčanja frizura
  • probna frizura
  • šminkanje za vjenčanja
  • probno šminkanje
  • ugradnja umjetnih parcijalnih trepavica
  • korekcija obrva

Beauty centar Božica i Marijana Batinić

Beauty centar Božica postoji od 1969. godine. Možete birati između čak 470 beauty usluga i uživati u svakoj uz najkvalitetniju opremu i iznimno učinkovite tretmane i najbolje rezultate. Tradicija, kvaliteta i najbolja usluga vrhunskih profesionalnih stručnjaka koji će vas dočekati sa smiješkom samo su dio doživljaja koji ćete ponijeti sa sobom u želji da se vratite prvom prilikom. Zablistajte u punom sjaju!

Beauty centar Božica

Prijave traju do 29. siječnja 2017. godine, a nakon odabira besplatan makeover možete koristiti već sljedeći dan.

Sretno svima!

Pročitaj

Vjenčanice Ana Milani

Wedding City i Westgate daruju najam vjenčanice

Wedding City i Westgate traže od Vas da opišete svoje idealno vjenčanje. Deseti Wedding Expo održat će se od 17. do 19. veljače u Westgateu.