Home - Imenik vjenčanja - Ponuda - Božićna čarolija Salona Marie
Vjenčanice salon Marie

Božićna čarolija Salona Marie

Salon Marie je prepun poklona iz naše bogate ponude. Pokloni koje je Djedica donio su najbolji popusti na naše najtraženije artikle: vjenčanice, fotografiranje vjenčanja, šivanje po mjeri, konfeti i reveri, svečane i maturalne haljine kao i male djeverušice.

Prekrasne vjenčanice koje ćete moći kupiti biti će po cijeni od 899 kn, svečane haljine od 299 kn, dječje haljinice od 149 kn. Odlična je prilika i za sve mladenke koje imaju viziju savršene vjenčanice jer će moći uštediti i do 3000 kn za vlastitu savršenu vjenčanicu.

Salon Marie

Kako bi zaista ovi pokloni bili kompletni Studio Saršon vam poklanja uz svako fotografiranje vjenčanja prekrasan luksuzni wedding book u vrijednosti čak do 1800 kn, ovisno koji paket odaberete.

Baka Mraz vjenčanice salon Marie

Čarolija započinje ovaj u petak, 9.12.2016. i traje do 23. prosinca kada Vaš salon zatvara svoja vrata za ovu godinu.

Dragi naši ne zaboravite da su količine ograničene  požurite i izaberite najbolje.

Vjenčanica salona Marie

Rezervirajte Vaš termin na 051/333-303 posjetite nas, uživajte sa nama u blagdanskom duhu i počastite se za zadnje dane u ovoj godini jer smo mi uvijek tu za Vas.

Pročitaj

Sandra Haddad vjenčanice

Nova romantična kolekcija vjenčanica Sandre Haddad u koju ćete se zaljubiti

Nova kolekcija Sandre Haddad “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih romantičnih, nježnih i ženstvenih kreacija koje su savršene za sve mladenke.