Home - Savjeti - Mladenka - Frizure i makeup za savršeno vjenčanje
Frizure i makeup za mladenke

Frizure i makeup za savršeno vjenčanje

Odmah nakon što stavite zaručnički prsten na prst kreću misli kroz glavu i rađaju se ideje za vjenčanje. Proljetno, ljetno, jesensko ili zimsko vjenčanje. O samom godišnjem dobu ovisi odabir vjenčanice, a to odmah znači i drugačiji detalji poput frizure, makeupa, ali i ostali detalja vjenčanja.

Jednostavno
Za jednostavno vjenčanje na otvorenom možete odabrati nešto klasično – polupodignuta kosa je idealna za mladenke željne jednostavnosti.

Jednostavno vjenčanje

Crveno
Budite hrabre i odbacite nježne roze boje i odlučite se za žarki crveni ruž za usne.

Crveno vjenčanje

Podignuta kosa za formalnije vjenčanje
Ako ćete imati formalnije vjenčanje koje zahtijeva smoking, tada se odlučite za frizuru koja će davati svečaniji stil poput podignute kose sa kovrčama.

Podignuta kosa za formalnije vjenčanje

Brončani ten
Zašto se ne odlučite za prekrasan brončani ten za dan iz snova. Metalno sjenilo može naglasiti vaše oči, a na slikama ćete izgledati poput filmske dive.

Brončani ten

Jesenske boje
Ženite li se u jesen odlučite se za prekrasne jesenske nijanse poput narančaste, zelene i žute koje će učiniti vaš izgled i vjenčanje čarobnim.

Jesenske boje

Jednostavna podignuta frizura
Mladenkina frizura ne mora biti natapirana jer i jednostavna podignuta frizura može izgledati prekrasno. Ako nam ne vjerujete pogledajte slike.

Jednostavna podignuta frizura

Kovrče i biseri
Kada nije velika vlaga u zraku tada možete imati kovrče, a za poseban ukras u kosi možete se odlučiti za bisere.

Kovrče i biseri

Odbacite veo
Ako ne želite na vjenčanju imati tradicionalni veo, pokušajte kako izgledate sa krunom ili tijarom.

Odbacite veo za vjenčanje

Kada god se odlučite za svoj dan iz snova svakako se slikajte vani na otvorenome jer svjetlo i prirodni elementi učinit će vjenčanje nevjerojatnim i bit ćete presretni kada nakon vjenčanja gledate slike kao muž i žena. Uživat ćete u bojama i uz osmijeh se sjećati svakog trenutka svog čarobnog dana.

Pročitaj

Sandra Haddad Vjerujete li u vile?

Sandra Haddad vjenčanice u romantičnoj bajci Vjerujete li u vile?

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke, a mladenke zrače nježnošću, ženstvenošću i samopouzdanjem.