Home - Ljubavne priče - Ljubav na selu ih povezala, a ljubav na prvi pogled spojila
Barbara Starić Matija Ricko zaruke

Ljubav na selu ih povezala, a ljubav na prvi pogled spojila

Zapravo je smiješna priča kako smo se upoznali. On je sudjelovao u reality showu na RTL televiziji, točnije u petoj sezoni Ljubav je na selu, a ja sam bila s druge strane ekrana.

Još u ljeto su me prijateljice nagovarale da se prijavim i pošaljem mu pismo, ali nekako to nije bilo u mom stilu.

Barbara Starić i Matija Ricko

Kada je sezona počela s emitiranjem na televiziji, nešto mi je zaiskrilo dok sam ga gledala i ja sam mu samoinicijativno poslala poruku na Facebooku.

Barbara Starić i Matija Ricko

Naravno odgovor nije dolazio jer je on u to vrijeme dobivao tisuće poruka dnevno i moja se poruka zagubila u moru drugih. Da bi jednoga da najboljoj prijateljici išao pokazivati silne poruke koje je dobio i u moru poruka (a zaista je bilo more, pričamo o otprilike 4.000 poruka) odlučio je odgovoriti baš na moju i zapravo je to jedina poruka na koju je odgovorio.

Barbara Starić i Matija Ricko u Parizu

Kada je nakon 7 dana čekanja napokon došao odgovor ja sam nestrpljivo odgovorila i tako je sve počelo. Dopisivali smo se danima, on je bio prilično (čitajte u potpunosti) zatvoren, mislio je da sam još jedna obožavateljica koja se javila jer je on sada “popularan” a i zbog ugovora koji je imao s RTL televizijom držao je određenu distancu. Ali ja nisam odustajala, te smo se nakon dva tjedna svakodnevnog dopisivanja napokon našli.

Barbara Starić i Matija Ricko diploma

Usudim se reći da je to bila ljubav na prvi pogled (barem onaj uživo), jednostavno dogodio se klik, ona neobjašnjiva emocija. I iako me još neko vrijeme držao na ledu, ja se nisam dala. Početkom godine (2015) smo i službeno ušli u vezu, a 6.2. ove godine smo se zaručili. U Zadru, na Pozdravu Suncu uz zvuk morskih orgulja.

Barbara Starić i Matija Ricko zaruke na moru u Zadru

Pročitaj

Savršeno vjenčanja Tatiane i Amira na Baliju (Foto: Elena Avramenko)

Savršeno vjenčanje na Baliju

Vjenčanje prekrasnih Tatiane i Amira održalo se na otoku Baliju u boho stilu s kombinacijom bijele i zlatne boje. Piše i fotka Elena Avramenko.