Home - Sajam vjenčanja - 12. Wedding Expo u Westgateu od 26. do 28. siječnja 2018.
Wedding Expo 2018

12. Wedding Expo u Westgateu od 26. do 28. siječnja 2018.

U Westgateu se užurbano priprema dvanaesti po redu Wedding EXPO, najveći sajam vjenčanja u regiji na kojem će svoje usluge i proizvode predstaviti izlagači iz cijele Hrvatske.

Fantastična modna revija vrhunac 11. Wedding Expoa

Dvanaesti Wedding EXPO održava se od 26. – 28. siječnja i nudi budućim mladencima apsolutno sve što je potrebno za najsretniji dan u životu. Zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri, bendovi i još mnogi drugi predstavit će se u najboljem izdanju i s bogatim sajamskim popustima. Mladenke će najviše zanimati vjenčanice, a njih će biti u izobilju – veliki broj uglednih salona izložit će najnovije kolekcije u kojima će se pronaći modeli za svačiji ukus i, što je najvažnije, za svačiji džep!

„Naš sajam je nezaobilazno mjesto za sve one koji planiraju uskoro uploviti u bračnu luku pa očekujemo golem broj posjetitelja. Pripremili smo i atraktivno darivanje u kojem mladenka može za svog budućeg muža osvojiti odijelo, košulju i kravatu Wedding City! Sve što treba napraviti je otići na prvi kat do Wedding Cityja i tamo odgovoriti na našu malu pitalicu: Zašto je baš ON odabranik Vašeg srca?“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.

Wedding EXPO iznimno je omiljen među mladencima i svima koji će to tek postati zbog svojih golemih prednosti – održava se u Westgateu koji nudi brojne prateće sadržaje, ulaz na sajam je besplatan, parkirnih mjesta ima napretek, a radno vrijeme je više nego idealno jer se u sklopu sajma održava i Late Night Shopping. Prva dva dana posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi izlagača sve do 23:00 sata, a u nedjelju je sajam otvoren do 21:00 sat.

Pročitaj

Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška

4. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška

Sajam vjenčanja se otvara 9.11.2019. u 10h, a modna revija počinje u 19:30 sati, a sve posjetitelje očekuje fantastično iznenađenje. Ulaz je slobodan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *