Home - Sajam vjenčanja - 2. Sajam vjenčanja oduševio posjetitelje i izlagače
Sajam vjenčanja Nova Gradiška

2. Sajam vjenčanja oduševio posjetitelje i izlagače

Drugu godinu za redom, u organizaciji salona vjenčanica “Exclusive” vlasnice Ljiljane Šoch i suorganizaciju Udruženja obrtnika grada NG, na 1500 kvadratnih metara prostora u školsko-sportskoj dvorani ETŠ i ekonomske škole održan je  izuzetno uspješan Sajam vjenčanja, ovoga puta regionalnog karaktera. U subotu, 2. prosinca 2017. godine, okupio je 50-ak izlagača iz cijele Slavonije – Slavonskoga Broda, Nove Gradiške, Požege, Lipovljana, Osijeka, Vinkovaca, Vukovara.

Već od jutarnjih sati, posjetitelji, a posebno oni koji će uploviti u bračnu luku, imali su prigodu  razgledati izuzetno bogatu ponudu vjenčanica, ali i uživati u popratnim sadržajima, prezentaciji usluga i ponude za vjenčanja, kao i  ponudi slavonskih delicija uz degustaciju. Organizatori su pripremili i puno iznenađenja, a za mladence puno poklona i popusta.

U večernjim satima brojnim posjetiteljima ponuđena je i prekrasna modna revija na kojoj je uz vjenčanice prezentirana i šminka, frizure, nakit, te brojne prekrasne dizajnerske večernje haljine. Rukotvorine su predstavili naši vrijedni kreativci, ali i vlasnici obrta, a sve je počelo nastupom i vrhunskom izvedbom  VS “Aurora”.  Tijekom večeri  za izniman glazbeno- scenski program pobrinuli su se i “Dominic & company”, Twirling club Požega, Plesni studio Marine Mihelčić, a začinila planetarno popularna Ana Rucner. Program modne revije i zabavno-scenski program, kao i prošle godine, vodila je Mirna Maras.

Ana Rucner

Zadovoljstvo ovogodišnjim Sajmom vjenčanja izrazila nam je u razgovoru organizatorica Ljiljana Šoch i među ostalim rekla: “Zaista sam sretna i u potpunosti zadovoljna ovogodišnjim Sajmom vjenčanja i zbog posjetitelja, ali prije svega zadovoljstva izlagača, koji su mi to i potvrdili. Naravo, već imam neke nove ideje za slijedeću godinu. Idemo dalje, treći Sajam mora biti još ljepši i glamurozniji. Od srca se zahvaljujem svima koji su pomogli održavanje ovog eventa u našemu gradu:Udruženju obrtnika grada Nova Gradiška i predsjedniku Tomislavu Šimiću, kao i tajnici Andrei Marinović, Gradu NG, županiji Brodsko-posavskoj, županijskoj Obrtničkoj komori i Turističkoj zajednici grada NG, koji su nam svi bili od velike pomoći, kao i svim sudionicima, izlagačima, izvođačima, voditeljici i brojnim vrijednim ljudima bez kojih ovo ne bi bilo moguće ostvariti”.

Sajam vjenčanja Nova Gradiška

2. Sajam vjenčanja pokazatelj je kako se Nova Gradiška doista može podičiti vrijednim kreativcima i sposobnim poduzetnicima, koji svojim idejama i radom doprinose promociji kako svoga grada, tako i Slavonije. Prepoznali su to i izlagači, sudionici ovogodišnjeg Sajma vjenčanja, izvođači bajkovitog scensko – glazbenog programa, kojima i ovim putem od srca zahvaljujemo. Iznimno smo ponosni što je na ovom prekrasnom eventu nastupila i svjetski poznata i priznata violončelista Ana Rucner.

Sajam vjenčanja Nova Gradiška

U nimalo lakim vremenima, izuzetna je hrabrost organizirati ovakav event, biti strpljiv i uporan, vrijedan s puno optimizma. Upravo je to pokazala i organizatorica Ljiljana Šoch, ali i potvrdila kake je samo to, iako trnovit, jedini  pravi put do uspjeha. Promovirala je na ovaj način i naš kraj, ali i poduzetništvo što je iznimno važno, kao i mnoge vrijedne i kreativne ljude, koji ostaju u svojoj Domovini i na ovaj način pokazuju da se uspjeti može.

 

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.