Home - Sajam vjenčanja - 4. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška
Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška

4. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška

U Novoj Gradiški, gradiću koji je prema broju stanovnika i veličini mali grad u Hrvatskoj, već četvrtu godinu za redom održava se Sajam vjenčanja Exclusive, koji okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara.

Karakteristika ovog sajma je već nazivu Exclusive, jer organizacija samog sajma, izlagača, prostora, ponude, programa od samog otvorenja, pa sve do svečane večernje modne revije ne prepušta se slučaju. Sve se radi sa posebnim pristupom, mjerom i stilom, kakav nije karakterističan za druge sajmove.

Organizator 4. Sajma vjenčanja Exclusive je Exclusive events i Salon vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, vlasnice gospođe Ljiljane Šoch, koja nam kaže:

U organizaciju prvog sajma krenuli smo iz želje da okupimo i povežemo poduzetnike iz našega grada koji se bave različitim djelatnostima vezanim za vjenčanja. Taj prvi sajam okupio je dvadesetak izlagača i održan je u maloj gradskoj dvorani koju smo preuredili sa minimalnim sredstvima koja smo imali, ali je već tada ostavio posjetitelje bez daha, kako izlagači, tako prostor, a posebice večernja modna revija. Svi su bili oduševljeni, sretni i ugodno iznenađeni. Tako smo odlučili da će se sajam održavati svake godine.

Već drugu godinu prepoznali su važnost održavanja ovog događaja i dali nam potporu Udruženje obrtnika grada Nova Gradiška, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, Turistička zajednica Brodsko posavske županije, grad Nova Gradiška, Obrtnička komora Brodsko posavske županije i Brodsko posavska županija, a mi smo već drugu godinu, iako je namjera bila proširiti se samo na izlagače sa područja naše županije, otišli i van tih okvira, tako da smo imali izlagača i posjetitelja i iz drugih županija.

Sajam vjenčanja Nova Gradiška

Treći sajam vjenčanja Exclusive bio je još veći, održao se u velikoj športskoj dvorani na 1500m2 i primio je kako izlagače, tako i posjetitelje iz čak šest okolnih županija.

Posebnost sajma vjenčanja Exclusive je da je sve na vrlo visokom nivou, ako ne i najvišem u Hrvatskoj, kada se radi o sajmovima, od interijera, izlagača, programa, sadržaja…

Sam interijer ovoga sajma svake godine obori s nogu i dok se sajam održavao u športskoj dvorani, a posebno će biti ove godine kada se odvija u centru grada Nova Gradiška u velikom grijanom glamuroznom šatoru.

Izlagači su pomno birani prema djelatnosti koju rade i kvaliteti usluge vezano za vjenčanja.

Večernji program Sajma je uvijek sa profinjenim glazbeno-scenskim programom u sklopu večernje modne revije, tako da su na ovom sajmu već nastupili Gabrijela Pilić i Ištvan Varga, Ana Rucner, Zdenka Kovačiček, Dominik&Co, Barbara Dautović, Plesni studio Marine Mihelčić i mnogi drugi.

U sklopu 4. Sajma vjenčanja Exclusive modnu reviju, osim plesnog studija Marine Mihelčić i Dominik &Co, pripremamo još jedno iznenađenje, koje ove godine ne želimo otkriti.

Svaki sajam vjenčanja ostavi posjetitelje bez daha, a mislim da će ovaj posebno.

Za svaki sajam mi kažu da ne može bolje od prethodnog i da ne mogu nadmašiti samu sebe.
No, tako mi daju vjetar u leđa, da dokažem i pokažem da se može. I tako uspijem i ove godine ću uspjeti.

Broj izlagača se povećao, dolaze iz cijele kontinentalne Hrvatske i prelazimo na veći nivo sajma.

Nova Gradiška je na dobrom položaju posjetiteljima, ja kažem u centru, na pola puta od Zagreba do Osijeka, svega na sat vremena.

Pozivamo sve da dođete, pogledate, odaberete nešto za sebe, iskoristite sajamske popuste, odigrate nagradnu igru, počastite se, doživite jedinstvenu večernju modnu reviju.

Ulaz je slobodan tijekom cijelog dana na sve sadržaje.

Sajam otvara svoja vrata u subotu 09.11.2019. U 10:00h, večernja modna revija započinje u 19:30h!

Pročitaj

Sretni mladenci uživaju u zalasku sunca

Dani vjenčanja ponovno u Westgateu

Od 21. siječnja do 22. siječnja 2023. održat će se Dane vjenčanja kada će budući mladenci na jednom mjestu pronaći najbolju ponudu za vjenčanja.