Home - Sajam vjenčanja - Na Danima vjenčanja Lumini od vintagea do avangarde
Snježana Radev s modelima na Danima vjenčanja Lumini

Na Danima vjenčanja Lumini od vintagea do avangarde

Varaždinske dizajnerice na jedinstven način spajaju kreativnost i majstorstvo izrade. Nova potvrda za to bila je njihova revija na Danima vjenčanja u trgovačkom centru Lumini.

Varaždinske su dizajnerice prikazale kako suvremenu ženu vide u svakodnevnoj šetnji gradom, u svečanim trenucima te na njezinu vjenčanju.

Atelijer Kookabee modne dizajnerice Melite Kukec mladenku odijeva u najfinije materijale – čipku, svilu i saten, a vjenčanice su nadahnute vintage stilovima prošlog stoljeća. Reinterpretacija modnih klasika osjeća se i u svečanim kreacijama Kookabeea. Dizajnerica vješto barata svom snagom akromatskih tonova.

Dani vjenčanja Lumini - vjenčanica Željka Vidović

Željka Vidović stvara glamurozne vjenčanice koje mladenku u trenu pretvaraju u zvijezdu. Posebnu pažnju pridaje detaljima, a većinu njih izrađuju ručno. Takav unikatan potpis krasi i njezine svečane haljine.

U povodu 5. godišnjice djelovanja modni salon Brokat stvorio je posebnu kolekciju svečanih haljina. Od visokokvalitetnih materijala koje dizajnerica Snježana Radev nabavlja u Portugalu, izrađene su romantične kraće haljine u boji pudera i petrolej plavoj.

Dani vjenčanja Lumini - vjenčanica Željka Vidović

„Revija na Danima vjenčanja najavljuje nam živopisno modno proljeće. Posebna ljepota u onome što smo vidjeli, jest raznolikost modela. Zahvaljujući tome Varaždinke svih dobi, od tinejdžerica do onih starijih, proljetnom će garderobom moći izraziti svoj stil. U vlastitom će gradu moći nabaviti kako komade nadahnute vodećim svjetskim trendovima, tako i unikatne komade odjeće, obuće i modnih dodataka“, kazala je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.

Dani vjenčanja Lumini - Melita Kuke s modelima

Upečatljiv autorski potpis krasi odjeću Kuzminski Designa. Svečane haljine, suknje, ogrtači i baloneri Ivane Kuzminski prepoznatljivi su po neobičnim tekstilnim kompozicijama i originalnom poigravanju s voluminoznošću. Styling na reviji zaokružen je unikatnim nakitom Maruška koji ručno izrađuje i oslikava likovna umjetnica Jelena Kosić.

Dani vjenčanja Lumini - Ivana Kuzminski i Jelena Kosić

Modni brend Broth predstavio je proljetnu casual kolekciju od recikliranog trapera. Dizajnerica Blaženka Roth tako je pokazala kako se od starog trapera vrhunskim krojenjem mogu stvoriti efektne haljine, suknje i jakne.

Dani vjenčanja Lumini - Blaženka Roth s modelima

Slavna varaždinska modna kuća Varteks na reviji je predstavila novu kolekciju muških svečanih odijela.

Dani vjenčanja Lumini - Ivana Kuziminski

Produkciju modne revije potpisuje Predrag Brkljač, a organizator Dana vjenčanja u centru Lumini je agencija Tin marketing.

Dani vjenčanja Lumini - Ivana Kuziminski

Pročitaj

Wedding Expo 2020. – Prvi virtualni sajam vjenčanja

Wedding Expo 2020. – Prvi virtualni sajam vjenčanja

Posjetite sajam vjenčanja online, pregledajte izlagače obilježite svoje favorite, pitajte ih što želite i kontaktirajte ih te ostvarite popuste. Ostanite sigurni.