Home - Sajam vjenčanja - Modna revija vjenčanica vrhunac 10. Wedding Expoa
10. Wedding Expo

Modna revija vjenčanica vrhunac 10. Wedding Expoa

Prošlog vikenda održan je 10. jubilarni Wedding Expo u Westgateu na kojemu se predstavilo više od 120 izlagača iz industrije vjenčanja. Nekoliko desetaka tisuća posjetitelja i potencijalnih mladenaca imalo je priliku provjeriti široku ponudu organizacije svadbenih svečanosti.

Najnoviji trendovi su tematska vjenčanja u stilu prošlih razdoblja, omiljenih filmova ili klasičnih priča. Tu su još i najam privatnih imanja, animatora za uzvanike te paket vjenčanja s medenim mjesecom na našoj obali ili u inozemstvu.

10. Wedding Expo

Na glavnoj pozornici održana je u nedjelju i modna revija vjenčanica koje su nosile poznate manekenke – svjetski Top model Lara Spajić, Maja Lena Lopatny, Madlena Čurić, sestre Maretić i dr. Voditelj događaja je bio Davor Garić, a u revijalnom dijelu publiku je zabavljao Jacques Houdek. Posjetitelji su imali priliku vidjeti najnovije trendove u svijetu vjenčanica i svečanih haljina. Među brojnim brendovima nove kolekcije vjenčanica predstavile su modne kuće Ana Milani, Demetrios i Cosmobella. Prema viđenome, nose se romantično otvorena ramena, ovratnici, nježne boje i vječna čipka koja je ove sezone u smirenijem tonu.

10. Wedding Expo

U sajamskim pogodnostima mladenci će uživati u predstojećoj sezoni vjenčanja, a neki novi u idućem Wedding Expou koji je predviđen već za listopad ove godine.

10. Wedding Expo

10. Wedding Expo

10. Wedding Expo

Fotogalerija 10. Wedding Expoa

Pročitaj

Sajam vjenčanja Osijek 2018

Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku 2018.

Budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja rezervirajte svoje vrijeme 13. i 14. siječnja 2018. godine za 9. Sajam vjenčanja u Osijeku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *