Modna revija šlag na torti 12. Wedding Expoa u Westgateu - Vjenčanje.hr
Home - Sajam vjenčanja - Modna revija šlag na torti 12. Wedding Expoa u Westgateu

Modna revija šlag na torti 12. Wedding Expoa u Westgateu

Westgate je dvanaesti put bio domaćin Wedding Expo. Od 26. do 28. siječnja okupili su se zaljubljeni parovi i budući mladenci koji su uživali u iznimnoj ponudu i programu koji je najveći sajam vjenčanja u regiji pripremio.

Više desetaka tisuća vedrih i nasmiješenih lica uživalo je u trodnevnom programu koji se prostirao na oko 150 štandova, vrijedno skupljajući letke i popuste te su se raspitivali o svim mogućim detaljima za svoje vjenčanje, a uslužni i nasmijani djelatnici su pomagali svojim iskustvom i savjetom.

Wedding Expo u Westgateu Wedding City

Vrhunac 12. Wedding Expoa bila je modna revija pod dirigentskom palicom Wedding Cityja. Fantastična modna revija održala se u subotu u 19 sati, a prekrasni modeli nosili su vjenčanice i večernje haljine koji su modni trendovi za 2018. godinu kuća Ana Milani, Demetrios… Kao i prošlih godina najveći pljesak dobili su mališani koji su oduševili svojom profesionalnošću i osmjesima.

Wedding Expo modna revija

Pogledajte fotogalerije koje smo pripremili za Vas:

Hvala puno portalu UdajemSe.hr.

Pročitaj

Wedding Expo 2018

12. Wedding Expo u Westgateu od 26. do 28. siječnja 2018.

Besplatan ulaz, brojni izlagači i fantastični prateći sadržaji očekuju sve posjetitelje 12. Wedding Expoa koji će se održati od 26. do 28. siječnja 2018.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *