Home - Sajam vjenčanja - Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku 2018.
Sajam vjenčanja Osijek 2018

Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku 2018.

Budući mladenci pripremite se za 9. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku powered by Portanova, 13. i 14. siječnja 2018., u TC Portanova jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

Dva dana događanja začinjena su raznovrsnom ponudom brojnih izlagača, zanimljivim radionicama, degustacijama, svakodnevnim modnim revijama te sajamskim popustima uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Za buduće mladence pripremljen je i zanimljiv kviz putem kojem će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja je lijepa Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja nas je – osim ljepotom – osvojila i prekrasnim osmijehom i osobnošću.

Miss Hrvatske Tea Mlinarić

Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu. Posebna je poslastica Sajma vjenčanja održavanje humanitarne gala modne revije kojom će ova manifestacija podržati Udrugu obitelji djece s autizmom ‘DAR’ iz Osijeka. Ovaj hvalevrijedan projekt podržat će i brojna poznata lica koja će prošetati modnom pistom u vjenčanim i večernjim haljinama ili odijelima i tako pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli kroz dva dana trajanja događanja svaki posjetitelj je u prilici osvojiti darove te pomoći humanitarnom projektu. A modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek.

PROGRAM
Subota 13. siječnja 2018.
9:00 Otvaranje sajma
12:00 Modna revija
16:00 Nagradni kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“ by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
18:00 Gala modna revija
21:00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 14. siječnja 2018.
9:00 Otvaranje sajma
12:00 Modna revija
16:30 Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije
18:00 Modna revija
21:00 Zatvaranje sajma

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.