Home - Sajam vjenčanja - Sajam vjenčanja u Osijeku 14. i 15. siječnja 2017.
sajam vjenčanja 2017. Osijek

Sajam vjenčanja u Osijeku 14. i 15. siječnja 2017.

Sezona Sajma vjenčanja i ove godine počinje u Osijeku. Ove, 2017. godine održat će se na drugom katu TC Portanova od 14. do 15. siječnja. Sajam vjenčanja u Osijeku održat će se već osmi put zaredom.

Posjetitelje očekuju brojna iznenađenja, velik broj izlagača koji će predstaviti svoje proizvode, educirati ih, te nuditi svim posjetiteljima popuste. Glavne atrakcije bit će modne revije na kojima će prekrasni modeli nositi vjenčanice brojnih modnih dizajnera koji su pripremili posebno iznenađenje za predstojeću sezonu. Sve posjetitelje veselit će i podatak da će biti i nagradna igra koja je veliko iznenađenje.

Sajam vjenčanja zaštitno lice Ana Opačak

Hostese će dijeliti svim posjetiteljima katalog Sajma vjenčanja u kojem će biti naveden plan sajma i popis svih izlagača.

Humanitarnu akciju „Palčić gore!“ podržati će i poznate osobe, kazališne i televizijske glumice, direktorice marketinga TC Portanova, a modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek koji će u subotu, 14. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji prošetati pistom uz modele i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima nedonoščadi.

Humanitarna akcija Palčić gore

Ulaz na sajam je slobodan.

Subota 14. siječnja 2017.
9h: Otvaranje sajma
12h: Modna revija
13h: Kako organizirati i planirati vjenčanje? Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
18h: Gala modna revija
21h: Zatvaranje sajma

Nedjelja 15. siječnja 2017.
9h: Otvaranje sajma
12h: Modna revija
16h: Novi trendovi u vjenčanoj modi make up & hair show
17h: Cvjetna radionica
18h: Modna revija
21h: Zatvaranje sajma

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.