Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - U rodnom Šibeniku se udala najljepša sportašica svijeta Antonija Mišura

U rodnom Šibeniku se udala najljepša sportašica svijeta Antonija Mišura

Prekrasan košarkaški par Antonija Mišura i Marko Sandrić nakon deset godina veze vjenčali su se u šibenskoj katedrali sv. Jakova u subotu, 9. kolovoza 2015. godine.

Najljepša sportašica na svijetu i jedna od najljepših Hrvatica svoju je vjenčanicu dala posebno šivati po svojoj zamisli i haljina je zaista prekrasna. Antonija je ponovno dokazala da je vrlo svestrana te je nakon košarkaške, manekenske možda čeka i karijera u dizajniranju vjenčanica. Mladenka je u ruci držala bijeli buket i bijelu lepezu kojom se graciozno hladila. Mladoženja je bio vrlo elegantan u tamnoplavom odijelu sa bijelom košuljom, bijelom leptir mašnom, te smeđim remenom i cipelama. Mladenka je svoje djeveruše odlučila obući u crvenu boju koja je davala poseban štimung svatovima.

antonija-misura-sibenik-vjencanje-3

Nakon svečanog obreda u katedrali mladenci su pustili golubice u nebo kao simbol mira, zajedništva i ljubavi, a zatim su veselje nastavili u Atriumu na Lozovcu, koje slovi za jedno od najdražih mjesta za slavlja u Šibeniku i okolici.

Prekrasan bračni par prve je korake napravio uz pjesmu Petra Graše „Moje zlato“, a tijekom pjesme je došlo do preokreta i ubrzali su tempo sa hitom Brune Marsa & Marka Ronsona „ Uptown Funk“ te su im se tijekom koreografije pridružili i kumovi, dok su svi oduševljeno pljeskali mladencima na podiju.

antonija-misura-sibenik-vjencanje-2

Antonija (26) i Marko (27) upoznali su se u rodnom Šibeniku i poznaju se od malena, a njihovo prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubavnu vezu. Zaručili su se prije dvije godine, a jedna od najljepših Hrvatica izjavila je da bi voljela s imati dvoje djece.

antonija-misura-vjencanje-golubice

Košarkaški par živi u Francuskoj, ali uvijek se rado vrate u rodni grad i Lijepu našu. Antonija Mišura igra za Toulouse Metropole Basket, dok Marko Sandrić igra za Toulouse BC.

antonija-misura-sibenik-vjencanje-vjencanjehr

Pročitaj

Ella Dvornik

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu

Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica udala se u Las Vegasu za Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.