Home - Sajam vjenčanja - Dani vjenčanja u centru Lumini 2017
Dani vjenčanja 2017

Dani vjenčanja u centru Lumini 2017

U subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače, u trgovačkom centru Lumini održat će se Dani vjenčanja.

Na Danima vjenčanja mladencima će biti predstavljena široka ponuda proizvoda i usluga namijenjena vjenčanjima. Među izlagačima u centru Lumini bit će saloni vjenčanica, zlatari, fotografski i video studiji, slastičari te proizvođači kozmetičkih proizvoda.

Prigodni zabavno-glazbeni programi u subotu i nedjelju počinju u 15 sati.

Pod voditeljskom palicom Andree Loparić na pozornici će se izmjenjivati pjevači, glazbeni sastavi, plesači i zabavljači. Među ostalima, nastupit će Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan i Irma Dragičević. Atmosferu će šalama u liku popularnog Slaveka dodatno prigrijati Kristijan Petrović Kiki. Svoje će plesno umijeće pokazati članovi klubova Valcer, D&D te Feel. U glazbenom dijelu programa nastupit će ženska vokalna skupina Allegre, tamburaški sastavi Špancir, Taliri i Tamburaši mjeseca. Zanimljivu radionicu pjevanja održat će Mali slavuji društva Naša djeca Varaždin.

Dani vjenčanja Lumini 2017

Vrhunac Dana vjenčanja bit će velika modna revija koju u produkciji Predraga Brkljača pripremaju varaždinske modne dizajnerice. Svoje će najnovije kreacije u nedjelju u 18 sati prikazati Blaženka Roth, Melita Kukec, Snježana Radev, Željka Vidović, Ivana Kuzminski i Jelena Kosić. Varteks će predstaviti novu kolekciju muških svečanih odijela.

Najsretnije i najspretnije posjetitelje Dana vjenčanja u centru Lumini očekuju vrijedne nagrade. Primjerice, Zlatarna A&L darovat će vjenčano prstenje i ženske naušnice.

Organizator Dana vjenčanja je agencija Tin marketing.

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.