Home - Sajam vjenčanja - Deseti jubilarni Wedding Expo u Westgateu
Wedding Expo 10 2017

Deseti jubilarni Wedding Expo u Westgateu

Ne propustite 10. izdanje omiljenog sajma Wedding Expo, koji će se u Westgateu održati od 17. do 19. 2. 2017. Najbolji profesionalci iz industrije vjenčanja mladencima će ponuditi sve potrebno za dan iz snova!

Wedding City i Westgate daruju najam vjenčanice

Tijekom tri dana sajma više od 150 izlagača ponudit će vam brojne proizvode i usluge za najljepši dan: od ekskluzivnih prostora i dekoracije, slastica i papirne konfekcije, preko foto, light i video produkcije, svadbenih putovanja i darova do vjenčanice, odijela, obuće i nakita. Na najvećem sajmu vjenčanja u regiji očekuje vas i bogati popratni program i gosti iznenađenja, a posebno atraktivna posjetiteljima bit će modna revija, koja će se održati u subotu, 18.2.2017.

Revija vjenčanica u Wedding Cityju

Na glavnoj pozornici u nedjelju, 19. veljače u 18 sati defile će među ostalima imati i pobjednica svjetskog World Top Modela Lara Spajić dok će u revijalnom dijelu nastupiti Jacques Houdek. Više desetaka tisuća posjetitelja ovog sajma vjenčanja imat će priliku vidjeti najnovije trendove u svijetu vjenčanica i svečanih haljina. Među brojnim brendovima predstavit će se nove kolekcije vjenčanica kao što su Demetrios, Ana Milani, Cosmobella, domaći dizajneri Martina Felja i Boris Banović te mnogi drugi.

Wedding Expo

Rezervirajte termin za posjet Westgateu i olakšajte si organizaciju uz vrhunske stručnjake i proizvode na Wedding Expou. Vidimo se na najljepšem sajmu vjenčanja!

Wedding Expo - Wedding City

Organizator ovog sajma vjenčanja je Kreativna komunikacija, tvrtka koja je vlasnik Wedding Cityja – megastorea za vjenčanja, organizator sajmova Wedding Expo i Prom Expo te izdavač časopisa DD magazin. Kao tvrtka specijalizirana za komunikacije primarno su fokusirani na području promocije. Tako su nedavno organizirali prvo ‘wedding crashanje’ u Hrvatskoj, tzv. upade iznenađenja na svadbe sa celebrityjem. Također su surađivali s produkcijom RTL-ove serije ‘Prava žena’ na temu vjenčanja te su često pokrovitelji evenata poput aktualnog finala World Top Model. Kroz Wedding City u Hrvatskoj su predstavili odjevni brend Ana Milani, nude tražena imena u svijetu vjenčanica te afirmiraju hrvatski dizajn s domaćim kreatorima.

Wedding Expo 10 2017

Ulaz na sajam i reviju za posjetitelje je besplatan.

Fotogalerija 10. Wedding Expoa

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.