Home - Sajam vjenčanja - Dani vjenčanja u Lisinskom 21. i 22. siječnja 2017.
Dani vjenčanja Lisinski 2017.

Dani vjenčanja u Lisinskom 21. i 22. siječnja 2017.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog 21. i 22. siječnja otvara svoja vrata kako bi okupila najveći broj izlagača iz svijeta vjenčanja uz čiju  pomoć ćete organizirati svoj dan iz snova.

Šaroliki program ove glamurozne manifestacije omogućit će posjetiteljima uvid u rad svakog od izlagača pa će se tako i ove godine predstaviti najbolji saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, bendovi, fotografi, dekorateri, cvjećarnice, slastičarnice i mnogi drugi koji će se potruditi prenijeti vam dašak inspiracije i kreativnosti za upotpunjenje vašeg velikog dana.

Tijekom dva dana, budući mladenci, kume, kumovi te svi zainteresirani, bit će u mogućnosti u bajkovitoj atmosferi isprobati vjenčanice i odijela, dobiti uvid u ponude hotela te kušati slastice već dobro poznatih slastičara. Čitav događaj bit će popraćen muzikom raznolikih bendova koje ćete možda baš tamo odabrati za svoj veliki dan. Očekuju vas frizeri i vizažisti koji će vas profesionalno savjetovati i razveseliti novom frizurom i šminkom dok će se plesne škole pobrinut da vaš prvi ples prođe bez greške. Za vas smo pripremili i poseban foto kutak gdje ćete moći upoznati naše fotografe, a za uspomenu ćete dobiti fotografiju koja će vam olakšati konačni odabir. Osim standardnih izlagača, u Lisinskom će se predstaviti izlagači koji dodatno mogu pridonijeti atmosferi i originalnosti na vašem vjenčanju. Ponuda uključuje nastup izvrsnih komičara koji su idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Na sajmu će biti izloženi rijetki oldtimeri kroz koje možete dodati dozu romantike i dašak glamura vašem vjenčanju.

Dani vjenčanja Vatroslav Lisinski

Kao šlag na tortu za vas će specijalno ove godine po prvi put biti organiziran „modni bazar“ :second hand trend koji je sve popularniji među mladenkama, ali i mladoženjama. Na modnom bazaru naći će se dizajnerski komadi, od vjenčanica do svečanih haljina, te ćete zasigurno i tamo pronaći nešto za sebe.

Ovo je samo jedan dio od onoga što vas očekuje na samim Danima vjenčanja, a ostatak priče prepuštamo vama da otkrijete sami! 😀

Sve informacije pratite redovito putem naše Facebook stranice,  gdje ćemo objaviti i program događanja.

Pročitaj

Wedding Expo 2020. – Prvi virtualni sajam vjenčanja

Wedding Expo 2020. – Prvi virtualni sajam vjenčanja

Posjetite sajam vjenčanja online, pregledajte izlagače obilježite svoje favorite, pitajte ih što želite i kontaktirajte ih te ostvarite popuste. Ostanite sigurni.