Home - Sajam vjenčanja - SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja 28. i 29. siječnja u Puli
SPOSAnews 2017

SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja 28. i 29. siječnja u Puli

Bliži nam se 17. izdanje SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja koji će se u Domu hrvatskih branitelja održati 28. i 29. siječnja. Glavni događaj Istarskog Festivala Vjenčanja velika je modna revija koja svake godine predstavlja centralni događaj Festivala i okuplja brojnu publiku. Tijara model management priprema još jednu nacionalnu modnu poslasticu u muzejsko-galerijskom prostoru Sveta Srca u Puli, 21. siječnja s početkom u 20 sati. U Pulu, nakon izlaganja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, dolaze neka od najvećih imena hrvatske modne scene. Modna revija SPOSAnews17 održat će se kao izdvojeni događaj, te najava samog Festivala Vjenčanja koji će se održati tjedan dana kasnije.

SPOSAnews 2016

Promotivna kampanja SPOSAnews17 snimana je u plesnoj dvorani studija Sense & Dance fokusirajući se na bjelinu, čistoću i ljepotu pokreta. Za zaštitno lice kampanje odabrana je manekenka Tea Mlinarić baš zbog svoje prirodne i svevremenske ljepote. Kampanju potpisuje Ivana Tomić dok su se za make up i  frizuru pobrinuli Valentina Štokovac iz Le beauty mansiona te Tedi Krakar iz salona Hair plus. Biljana Pliško iz salona vjenčanica Biba pobrinula se da vjenčanica prati pokret, da je poletna i voluminozna dok se Vedran Đukić iz VBV studija pobrinuo za light dizajn ledene bjeline.

SPOSAnews 2017

Marijana Dabo Percan, vasnica Tijara model & event management agencije rekla nam je kako je cijeli SPOSAnews17 i ove godine usmjeren na promociju Istre kao wedding destinacije dok je zemlja prijatelj Festivala ove godine Italija. “U Pulu nam dolaze predstavnici regije Veneto i Friuli-Venezia Giulia kako bi ostvarili suradnju s hrvatskim poduzetnicima na vjenčanjima u Istri. Projekt je to koji se provodi ne bi li se Istra pokazala nacionalnim i inozemnim gostima te mladencima kao idealan lokalitet za vjenčanja.” Projekt podupire Turistička zajednica Istarske županije zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom, Turističkom zajednicom grada Pule te brojnim drugim partnerima.

SPOSAnews 2017

SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SPOSAnews okuplja osamdesetak izlagača te svake godine privuče oko 2000 posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

Program Istarskog Festivala Vjenčanja SPOSAnews17
28. 1., SUBOTA
12.00 SVEČANO OTVORENJE
modna revija/VR choco art/vina Trapan
13.00 OKRUGLI STOL
Istra kao wedding destinacija
14.00 MEDULINART izrada pozivnica za vjenčanje
15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti
16.00 ZAPLEŠITE S NAMA
Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie/plesne poduke za mladence/plesni instruktori
17.00 STRUČNO PREDAVANJE SOMMELIERA
Koje vino odabrati za vjenčanje, dipl. somm. Alena Stuparić
18.00 MODNA REVIJA
vjenčanice/haljine za maturalne zabave/haljine za kume i gošće na vjenčanjima/Performance
by Foto Festival Wedding photography
19.00 KRISTINA BULEŠIĆ motivacijsko predavanje LJUBAV(n)I ODNOSI
20.00 zatvaranje

29. 1., NEDJELJA
11.00 otvorenje
12.00 TORTOLANDIJA
slatka radionica izrade cvijeća od fondanta
13.00 MODNA REVIJA
14.00 MEDULINART izrada unikatnih revera
15.00 DEGUSTACIJE svadbenih torti
16.00 ZAPLEŠITE S NAMA
Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie
17.00 MODNA REVIJA
vjenčanice/haljine za maturalne zabave/haljine za kume i gošće na vjenčanjima/Performance
by Foto Festival Wedding photography
18.00 FLORAMI prezentacija izrade svadbenih buketa
19.00 zatvaranje

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.