Home - Sajam vjenčanja - Deveti Wedding Expo potvrdio da su vjenčanja IN

Deveti Wedding Expo potvrdio da su vjenčanja IN

Sajam vjenčanjaWedding Expo – koji okuplja najbolje ponuđače iz ove industrije održan je od 14. do 16. listopada 2016. godine u Westgateu deveti put.

Više od 130 izlagača predstavilo je najnovije novitete u svijetu svadbenih i vjenčanih događanja i organizacije. Svi mladenci, njihova pratnja, zaljubljeni i oni koji će to tek postati mogli su saznati sve trendove i dogovoriti sve pogodnosti vezane uz planiranje jednog od najvažnijih događaja u svome životu.

S obzirom na broj izlagača i više od nekoliko desetaka tisuća posjetitelja, vjenčanja su itekako ‘in’, ali se ona sve više održavaju ‘out’, odnosno na otvorenome. Ponuda se na veliko proširila, a maštovitost mladenaca širi granicu kreativnosti onih koji ih prate u provedbi njihovih emocija u stvarnost. U skladu s time ide i moda vjenčanica i svadbenih odijela, pa je tako tijekom Wedding Expoa predstavljen i novi trend u svečanom odijevanju.

wedding-expo-9

Na središnjoj modnoj reviji u organizaciji Wedding Cityja pistom su prošli modeli iz najnovijih kolekcija Demetrios, Ana Milani, Cosmobella, Boris Banović i dječje svečane kolekcije Wedding City Kids.

wedding-expo-9-3

Nakon tri dana lijepih emocija i atmosfere potpis ovog Wedding Expoa je kreativnost koja nema granica ni u jednoj od gastro, event, foto, video, travel, fashion i gift delatnosti koje prate najljepši sajam i individualnost njegovih posjetitelja. A njih je svaki puta sve više.

wedding-expo-9-2

Jedva čekamo 10. jubilarni Wedding Expo!

wedding-expo-9-4

wedding-expo-9-9

wedding-expo-9-001

Pročitaj

Dani otvorenih vrata u Hotelu Antunović Zagreb

U subotu i nedjelju Hotel Antunović Zagreb otvara svoja vrata zaljubljenim parovima, a očekuje se bogat program i nagrade.