Home - Sajam vjenčanja - Peti Dani vjenčanja u Varaždinskoj Areni

Peti Dani vjenčanja u Varaždinskoj Areni

Nikako ne propustite najveće Dane vjenčanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj – Dane vjenčanja u Varaždinu 19. i 20. studenog 2016.

Modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, natjecanje frizera sjeverozapadne Hrvatske, Izbor za Miss Dana vjenčanja, biranje najsimpatičnijeg para i glazbeni izvođači u subotu i nedjelju tj. dva dana sajamske priredbe obilježit ce i ovogodišnje 5. Dane vjenčanja u Varaždinu. Zaljubljeni parovi i budući mladenci na Danima vjenčanja moći ce iskoristiti sajamske popuste raznih izlagača na jednome mjestu.

Na Danima vjenčanja u Varaždinu će se predstaviti saloni vjenčanica, zlatari, slastičari, ugostitelji, modni dizajneri, fotografi, stilisti, slikari, trgovine nakitom, turističke agencije, poklon trgovine, svadbene limuzine, rasvjeta, ozvučenja, tamburaški sastavi, bandovi, kozmetički saloni, oldtimeri, udruge, OPG-ovi, vinari, auto kuće i ostali.

dani-vjencanja-u-lumini-centru_4

Organizator GSV-a je Tin marketing d.o.o., a pokrovitelji Grad Varaždin i Varaždinska županija. Izložbeni prostor na 5. Danima vjenčanja u Varaždinu rezervirajte na 042/260-492, 091/300-1113, kontakt@tin-marketing.hr

Ulaz na veličanstveni event je besplatan.

Pročitaj

Dani otvorenih vrata u Hotelu Antunović Zagreb

U subotu i nedjelju Hotel Antunović Zagreb otvara svoja vrata zaljubljenim parovima, a očekuje se bogat program i nagrade.