Home - Sajam vjenčanja - Sajam vjenčanja Osijek proslavio 10. godišnjicu
Sajam vjenčanja Osijek 2019

Sajam vjenčanja Osijek proslavio 10. godišnjicu

Više tisuća posjetitelja uživalo je u bogatoj ponudi salona vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije. Središnji dio događanja bila je donatorska gala modna revija na kojoj su ‘u ulozi’ modela nastupili poznati Slavonci i Slavonke – glazbenica Mia Dimšić, operna solistica osječkog HNK-a Ivana Medić, glumci osječkog HNK-a Ivana Soldo Čabraja i Miroslav Čabraja te Domagoj Mrkonjić, pjevači Bruna Oberan, Sanja Azenić i Igor Delač, pjevačica rock grupe Teška industrija Matea Matković – i tako podržali dobrotvornu akciju Sajma za Udrugu obitelji djece s autizmom DAR iz Osijeka.

Mlada pjevačica Mia Dimšić, otvorila je reviju pjesmom, a odlično se snašla i u ulozi modela. ‘Ovo mi je drugi put u vjenčanici jer sam bila i na sajmu prije dvije godine. Neobično mi je, ali jako lijepo. Da se sad udajem, uzela bih raskošnu haljinu jer nemam često prilike nositi nešto takvo. Kao djevojčica sam maštala o bajkovitom vjenčanju i pritom mi je vjenčanica naravno bila najvažniji dio vjenčanja. Jako mi je drago što sam ovdje jer sam u zadnje vrijeme češće u Zagrebu’, poručila je Mia dodavši kako joj je jako drago da je mogla dati svoj doprinos.

I posjetitelji su podržali dobrotvorni karakter ove manifestacije kupnjom srećke. ‘Cilj je osvijestiti ljude o spektru autizma i pomoći im da dobiju saznanje o toj bolesti. Budući da je revija bila humanitarnog karaktera te je za našu Udrugu skupljena donacija, želim reći da  će nam novac jako dobro doći. Već dugi niz godina održavamo sportske radionice, a dio novca bit će izdvojen i za radionice samozbrinjavanja te svladavanje osnovnih kulinarskih umijeća gdje će djeca s terapeutom učiti kuhati, pojasnila je Emilija Prgomet, dopredsjednica Udruge obitelji djece s autizmom ‘Dar’.

Sajam vjenčanja Osijek tradicionalno podupire razvoj domaćeg obrtništva iz svijeta vjenčanja, o čemu svjedoči i nastup preko 60 izlagača iz Slavonije i drugih dijelova Hrvatske. Modne revije, koje potpisuju saloni Atelier Stefanie, Isabelle, Vjenčanice Nikolina, La Mirada te domaći dizajneri La Sposa by Mirna Gvajdek Matan i Gray by Ivana Čizmadija, oduševile su buduće mladenke. Osobito su zanimljive bile radionice o trendovima u vjenčanoj modi – make upu, stiliziranju kose, ali i slasticama na kojima su mladenci otkrili detalje za nezaboravno vjenčanje.

Nakon Osijeka, Sajam vjenčanja dolazi u Zagreb, i to u velebnu Arenu Zagreb gdje će još jednom opravdati status regionalno najveće, naraskošnije i najoriginalnije manifestacije vjenčane tematike. Budući mladenci, ali i zaljubljenici u svijet vjenčanja, vidimo se od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb!

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.