Home - Sajam vjenčanja - 14. Wedding EXPO na Zagrebačkom Velesajmu
Wedding Expo 2019

14. Wedding EXPO na Zagrebačkom Velesajmu

Četrnaesti Wedding EXPO održat će se od 25 – 27. siječnja u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma, a ulaz na sajam je besplatan. Brojni izlagači pripremili su svoje najbolje ponude – saloni vjenčanica i svečanih haljina, zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, majstori zvuka i svjetla, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri i bendovi, posjetitelje će razveseliti atraktivnim sajamskim popustima i nagradnim igrama.

Svečano otvorenje sajma je u petak u 14:00 sati uz pozdravne riječi organizatora i domaćina te prigodnu modnu reviju. Sajam će u subotu i nedjelju biti otvoren od 10:00 – 20:00 sati, a revije vjenčanica, svečanih haljina i opreme za klencerice održavat će se svaki dan.

„Sve je spremno za 14. Wedding EXPO! Ono što nas posebno veseli je vijest da su nam se ove godine pridružili i hrvatski dizajneri Martina FeljaBoris BanovićKatarina MamićMorana Krklec i Martina Kuzlić koji će predstaviti će svoje aktualne kolekcije.“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.

Pročitaj

Sajam vjenčanja Osijek Portanova 2019

10. Sajam vjenčanja u Osijeku 2019

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova. Ulaz je besplatan!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *