Home - Sajam vjenčanja - Sajam vjenčanja Zagreb u Areni u veljači 2019.
Sajam vjenčanja Zagreb u Areni

Sajam vjenčanja Zagreb u Areni u veljači 2019.

Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb i budite dio najveće, najraskošnije i najoriginalnije manifestacije vjenčane tematike u regiji! Već 21 godinu Sajam vjenčanja Zagreb ima i dobrotvorni karakter te sa zvijezdama na gala reviji pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Velebna dvorana Arena Zagreb i Sajam vjenčanja Zagreb ugostit će od 1. do 3. veljače preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnere, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, organizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti. Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti.

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže  najmlađima o čemu svjedoči i dugogodišnja suradnja s nacionalnim projektom Palčić gore! koji je – ostvarivši svoj cilj i opremivši 30 hrvatskih rodilišta uređajima potrebnim za razvoj prijevremeno rođene djece – uspješno završen.

Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje, od prošle godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to uoči obilježavanja Festivala srca – Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače). Uz posjetitelje koji će moći kupiti dobrotvornu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica – glumica Katarina Baban, pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić, pjevač David Temelkov, mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, ujedno i zaštitno lice Sajma vjenčanja, koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela. Svi će oni prošetati pistom na donatorskoj reviju u subotu, 2. veljače u 18 sati u vjenčanicama i večernjim haljinama te tako pokazati svu raskoš vjenčane mode.

Na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb od 1. do 3. veljače otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte zašto je cvijeće okosnica svakog vjenčanja, koje su slastice najukusnije, a koje vjenčano prstenje najpopularnije, ali i kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah.  Inspirirajte za vaš dan iz snova i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče! Radno vrijeme je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.

Sajam vjenčanja Arena Zagreb

Sajam vjenčana u Areni u Zagrebu

Program

Petak, 1. veljače

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2019. godinu

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

 

Subota, 2. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 U nekoliko koraka do savršenog vjenčanja

15.30 Modna revija

18.00 VIP modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

 

Nedjelja, 3. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

14.00 Kako kreirati vjenčanje cvijećem ?

15.00 Kako odabrati vjenčanu haljinu iz snova ?

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo ?

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Pročitaj

Sajam vjenčanja 2020. u Areni Zagreb

Od 31.1. do 2.2.2020. posjetite najveći sajam vjenčanja u regiji te uživajte u sjajnom programu i ostvarite velike popuste za svoj dan iz snova.