Home - Imenik vjenčanja - Ponuda - Shuz. lansirao sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica
Shuz. cipele za vjenčanje

Shuz. lansirao sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica

Pod nazivom Love Songs Collection, Shuz. predstavlja lookbook za aktualnu kolekciju tenisica, inspiriranu kultnim ljubavnim pop pjesmama od Bowievog glam rocka do dječje romantičnog disneya.

„Lansirale smo novu kolekciju u kojoj prevladavaju pastelne, svjetle nijanse u kombinaciji sa srebrnom bojom. Korišteni su nježni materijali poput čipke ornamentiranog uzorka, finog satena i tila koji čine osnovu vizualnog identiteta brenda Shuz. Svaki model nosi ime ljubavne pjesme kojom je inspiriran tako da je i cijela kolekcija jednostavno nazvana „Love Songs Collection“. Romantična emocija koju evociraju pojedine pjesme i njihov tekst iskoristile smo kao inspiraciju i nit vodilju u kreativnom stvaralaštvu, objasnile su dizajnerice.

Love Songs Collection Shuz.

Cijela kampanja fotografirana je analogno, a nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje odnedavno. Ispred njenog objektiva stala je akademska plesačica Danijela Vukadinović, a za čitavu art direkciju zaslužne su dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić.

Believe in Love Shuz.

Uz Shuz.-ice dizajnerice su po prvi puta u look booku predstavile svoju kolekciju friendship narukvica iz Wedding Shuz. kolekcije, namjenjene najboljim prijateljicama koje će uskoro krasiti titule „Bride to be“ i „Maid of Honor“. Narukvice su dostupne sa nekoliko vrsta natpisa i obično dolaze u paru – za kumu i mladenku.

Silver Lining Shuz.

Ova kolekcija osim novih modela i materijala ujedno je i kolekcija kojom domaći  brend tenisica slavi već sedam godina svog rada.

The Time is Now Shuz.

Kolekciju možete potražiti u Shuz. showroomu (Vlaška, 70E, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice facebook.com/shuzdesign ili na e-mail chooseshuz@gmail.com

Together Forever Shuz.

Once Upon a Dream Shuz.

Love Hangover Shuz.

Elton John Shuz.

Elton John Shuz.

 

Pročitaj

Sandra Haddad vjenčanice

Nova romantična kolekcija vjenčanica Sandre Haddad u koju ćete se zaljubiti

Nova kolekcija Sandre Haddad “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih romantičnih, nježnih i ženstvenih kreacija koje su savršene za sve mladenke.