Home - Sajam vjenčanja - Spektakularna modna revija SPOSAnews17 okupila najbolje od najboljih
Modna revija SPOSAnews17

Spektakularna modna revija SPOSAnews17 okupila najbolje od najboljih

Tijara model & event management agencija ponudila je pulskoj publici nezaboravnu modnu reviju na kojoj se okupilo ukupno 17 modnih dizajnera iz cijele Hrvatske. Publika je mogla uživati u osebujnim kreacijama predstavljenim u ambijentu muzejsko-galerijskog prostora Sveta Srca koji je za ovu prigodnu u čarobnu modnu scenu pretvorio VBV studio.

Modna revija u Puli 21. siječnja kao uvertira u SPOSAnews17

Modni događaj koji se sada već tradicionalno održava tjedan prije Istarskog Festivala Vjenčanja SPOSAnews u Puli, okupio je neke od najboljih modnih dizajnera Hrvatske koji su jednim modelom predstavili svoje viđenje vjenčane haljine ili odijela te općenito, drugačiji pogled na vjenčanja. “Kompletnu transformaciju modela u skladu s kreacijama omogućio je tim Le Beauty Mansiona i Hair plusa”, naglasila je Organizatorica SPOSAnews revije i Festivala Marijana Percan Dabo, vlasnica Tijara model & event management agencije.

XD Xenia Design, Mario Vijačkić, Vedrana Mastela
XD Xenia Design, Mario Vijačkić, Vedrana Mastela

S početkom u 20.15 sati, svi koji nisu mogli osobno nazočiti ovom modnom događaju mogli su reviju pratiti online na www.istralive.com. Live streaming omogućen je suradnjom organizatora i MedVid Produkcije iz Pule koji nastupaju s idejom da događaj mora biti dostupan svima bez obzira na udaljenost ili mogućnosti dolaska na isti. Iz MedVida poručuju da je najbolja promocija događaja upravo u onom trenutku kad se događaj i provodi, jer live streaming povećava mogućnost dosega informacija i promocije na puno veće područje te ciljano do potencijalnih interesnih skupina.

Sedma nit Igor Galaš i Mario Treščec, Lukabu by Marina Jerant, Vjenčanice Biba
Sedma nit Igor Galaš i Mario Treščec, Lukabu by Marina Jerant, Vjenčanice Biba

Nakon brojnih predstavljanja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, u Puli su se predstavila neka od najvećih imena hrvatske modne scene: XD Xenia design, Katarina Džale, Lukabu by Marina Jerant, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Kujundžić, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Sedma nit, Igor Galaš i Mario Treščec, Suzana Koprivnjak, Mario Vijačkić, Martina Herak, Kruno Jendrijev, Vjenčanice Biba, Laardesign, Sanja Kaić, Doris Kolić i Stehlik by Anja Stehlik.

Laardesign, Martina Herak, Stehlik by Anja Stehlik
Laardesign, Martina Herak, Stehlik by Anja Stehlik

SPOSAnews17 održat će se 28. i 29. siječnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SPOSAnews okuplja osamdesetak izlagača te se tijekom dva dana Festivala održavaju dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

BiteMyStyle by Zoran Aragović, Sanja Kaić, Ana Kujundžić
BiteMyStyle by Zoran Aragović, Sanja Kaić, Ana Kujundžić

Ulaz na Festival sljedećeg vikenda se ne naplaćuje.

Jelena Holec, Doris Kolić
Jelena Holec, Doris Kolić

Pročitaj

Dani vjenčanja 2020 Westgate

Dani vjenčanja u Westgateu od 25. do 26.1.2020.

Subota i nedjelja zadnjeg vikenda u siječnju 2020. stvoreni su za uživanje, bogat program, osvajanje nagrada i popusta u Westgateu, a bit će i Late night.